Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Fatih Karagümrük muhtemel 11'leri! Beşiktaş Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Spor Haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, Süper Lig'in 41. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

        2

        Hakem Ali Palabıyık'ın yöneteceği karşılaşma, beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

        3

        Ligde oynadığı son karşılaşmada Galatasaray'a deplasmanda 3-1 yenilen ve takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye düşüren siyah-beyazlılar, 25 galibiyet, 6 galibiyet, 7 yenilgi ve 81 puanla lider durumda bulunuyor.

        4

        EVİNDE SON MAÇ

        Fatih Karagümrük müsabakası Beşiktaş'ın bu sezon Vodafone Arena'daki son maçı olacak. Vodafone Park'ta bu sene dikkat çekici bir performans ortaya koyan siyah-beyazlılar, Dolmabahçe'de oynadığı 19 maçta 45 puan topladı.

        5

        Beşiktaş, 14 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 beraberlik alırken, iç sahada oynadığı son maçta Atakaş Hatayspor'u 7-0 yenerek sezonun en farklı galibiyetine imza attı.

        6

        4 FUTBOLCU SINIRDA

        Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinde sarı kart gören Atiba bu maçta forma giyemeyecek. 4 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Siyah-beyazlı ekipte Cyle Larin, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic ve Josef de Souza'nın üçer sarı kartı bulunuyor.

        16

        N'Koudou

        17

        Larin

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ