Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Cenk Tosun Beşiktaş'a mı geliyor? Son dakika transfer haberleri... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hücum hattına takviye için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Cenk Tosun yeniden gündeme geldi.

        2

        Hulk'la temaslarını sürdüren ve alternatifler arasına Ahmed Musa'yı da alan siyah-beyazlılar, Everton'da forma şansı bulamayan Cenk için yeniden Everton'ın kapısını çaldı.

        3

        Beşiktaş yönetimi, İngiliz ekibi ile yaptığı ilk görüşmede tecrübeli oyuncuyu yarım sezonluğuna kiralama teklifinde bulunurken maaşın da ortak ödenmesini talep etti.

        4

        Rus ekibi CSKA Moskova ile Avrupa'dan birkaç takımın radarında bulunan Cenk'in yükünden kurtulmak isteyen Everton'ın şimdilik bu öneriye sıcak bakmadığı kaydedildi.

        5

        CENK TOSUN KONUŞTU

        Siyah beyazlı yönetim ile görüşen Cenk Tosun, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a döneceğini aktardı.

        6

        NTV'nin haberine göre; 29 yaşındaki futbolcu, "Everton ile Beşiktaş'ın anlaşması halinde yeniden siyah beyazlı formayı giymeye hazırım. Sezon sonuna kadar Beşiktaş'a katkı sağlamak isterim. Eğer Everton transfere onay verirse benim için sorun olmaz." ifadelerini kullandı.

        7

        HULK'TAN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

        Öte yandan Beşiktaş'ta transferin ana gündemi olan Hulk'tan heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

        8

        Brezilyalı futbolcu, sosyal medyadan "Ben hazırım" notuyla bir fotoğraf paylaştı.

        9

        Çin'den ayrılan ve Beşiktaş'ın sözleşme teklifi yapıp beklemeye geçtiği ünlü yıldıza ülkesi Brezilya'nın dev ekiplerinden Flamengo da teklifini iletmişti.

        10

        Öte yandan Hulk'un transferini isteyen bir diğer Brezilya kulübünün ise Atletico Mineiro olduğu ifade edildi.

        11

        KRİTİK GÜN CUMARTESİ

        Tecrübeli oyuncunun şu an eşi Camilia ile Brezilya’da tatilde olduğu ve Beşiktaş’a cumartesi gününe kadar kararını bildireceği bildirildi. Siyah-Beyazlılar, 1.5 yıllık sözleşme karşılığında Hulk’a 3 milyon euro önermişti.

        12

        AHMED MUSA HAZIR KITA

        Kartal'da forvet hattı için gündeme gelen bir diğer isim ise Ahmed Musa...

        13

        Beşiktaş yönetiminin son olarak Al-Nasr'da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan tecrübeli oyuncunun menajeriyle masaya oturduğu kaydedildi.

        14

        Taraflar transfer için büyük ölçüde anlaşmaya varırken Hulk'tan gelecek karar Ahmed Musa'nın gelip gelmemesinde belirleyici olacak.

        15

        Siyah-beyazlıların oyuncunun son sezon sadece 2 resmi maçta forma giymesi nedeniyle bu transferde acele etmediği vurgulandı.

        16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ