Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de 2. operasyon yolda - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Akşam'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde 3 yardımcı antrenör ile yolları ayıran, Aatif, Volkan Demirel ve Dirar'ı kadro dışı bırakan Başkan Ali Koç büyük bir operasyona daha imza atıyor.

        2

        Koç, yönetim içindeki çıkan anlaşmazlıkları kökünden çözmek için harekete geçti. Bu sorunu çözmek için Başkan Ali Koç performansından memnun olmayan bazı yöneticilerin görevlerini değiştirme kararı aldı.

        3

        Yöneticilerin Koç'un bu kararı sonrası nasıl bir tepki göstereceği ise merak konusu olmaya başladı.

        4

        ÖZSOY İLE KARAÇAM TARTIŞMASI

        Sarı-Lacivertli Kulübün 2. Başkanı Semih Özsoy ile Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam arasında ciddi bir fikir ayrılığı yaşanıyor.

        5

        İki yöneticinin mali konularla ilgili tartışmalar yaşadığı ve henüz bir orta yolun bulunmadığı öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kurumsal yapıdan sorumlu olan Karaçam'ın görevini değiştirme ihtimali oldukça yüksek.

        6

        Koç'un yönetim içinde en güvendiği isim olan Semih Özsoy'un ise görevine devam etmesi bekleniyor. Ali Koç, en kısa sürede yönetim içindeki bu operasyonu bitirmeyi planlıyor.

        7

        Samandıra'da da bazı değişikliklere gidildi. Kadroda yer alan yabancı oyuncular için Türkçe, Türk oyuncular içinse İngilizce kursları zorunlu hale geldi.

        8

        Yönetim bu derslerin zorunlu olması sonucu takım içindeki iletişimin artacağına inanıyor. Bilindiği gibi Sivasspor maçı öncesi Sarı-Lacivertli futbolcular sabah kahvaltısında bir araya gelerek birliktelik mesajı vermişlerdi.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ