Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SICAK GELİŞME! Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Onyekuru'da son durum - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için yoğun çaba sarf eden sarı-kırmızılı ekipte sıcak gelişmeler var...

        2

        Dün Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde iddialar ortaya atılan Onyekuru'da son durum ortaya çıktı.

        3

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Galatasaray, bir süredir yeniden kadrosuna katmak istediği Onyekuru transferinde sona yaklaştı.

        4

        Monaco’yla anlaşma zemini arayan Sarı-Kırmızılılar’ın ödeme planlaması üzerinde görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

        5

        Fransızların bir sonraki satıştan istedikleri yüzde 50 kar payını da düşürmeye çalışan Cengiz yönetiminin, yakın zamanda tüm pürüzleri gidererek Nijeryalı oyuncuya Parçalı formayı giydirecekleri ifade edildi.

        6

        FALCAO'YA TALİP VAR

        Kolombiya'nın en büyük kulüplerinden olan Millonarios'un sahibi Gustavo Serpa, Radamel Falcao'yu transfer etmenin hayallerini süslediğini belirtti.

        7

        Hedefinin Millonarios ile Copa Libertadores kaldırmak olduğunu söyleyen Gustavo Serpa, Caracol Radio'ya yaptığı açıklamada, "Her gün Radamel Falcao'nun Millonarios forması giydiğini hayal ediyorum. Falcao'yla daha önce bir kez görüşme fırsatım oldu. Bu transfer sadece ona ve istediği şeye bağlı." dedi.

        8

        Gustavo Serpa, "Millonarios gibi büyük kulüpler, taraftarların arzu ettiği isimleri getirmek isterler. Taraftarın isteklerini her zaman göz önünde bulundururum. Fredy Guarin ve Fernando Uribe gibi transferler ile hedefimizin ne kadar büyük olduğunu gösterdik." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

        9

        Kolombiya'da 15 lig şampiyonluğu bulunan Millonarios, son olarak 2017 yılında bu kupayı kaldırmayı başardı. Radamel Falcao ise 15 yaşında ayrıldığı Kolombiya'da sadece altyapı düzeyinde Lanceros Boyaca forması giydi.

        10

        Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz geçen günlerde Falcao'ya Güney Amerika'dan teklifler olduğunu dile getirmiş ve "Falco karakterli bir futbolcu. Bütün futbolcularımız karakterli. Falcao düzelecek ve gelecek. Bize 'Şu kulübü buldum ve transfer olmak istiyorum' derse ve kulübümüzün de menfaatine olursa kabul ederiz. Kendisine Güney Amerika'dan çok teklif var fakat kabul etmiyor. Arap ülkelerinden de teklifler var." demişti.

        11

        DIAGNE ISRARI

        West Bromwich Albion Menajeri Sam Allardyce, Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne'nin transferi için daha fazla gayret istiyor.

        12

        West Bromwich Albion'ın da bulunduğu West Midlands bölgesinde yayın yapan Express & Star gazetesinde yer alan habere göre; WBA, Diagne için Premier Lig'de kalınması halinde zorunlu satın alma opsiyonunun devreye gireceği kiralama teklifi yaptı.

        13

        Gazetenin haberine göre Galatasaray ile WBA henüz bu teklif üzerinde bir anlaşma sağlayamadı.

        14

        Çıkan transfer haberleri üzerine Express & Star'a konuşan Sam Allardyce, "Ocak ayında transfer çok zor ama işimizi yapmaya çalışacağız. Umarım bu transfer dönemi sonuna kadar 3-4 iyi oyuncuyu kadromuza katabiliriz. Bu süreç ne kadar kısa sürerse bizim adımıza o kadar iyi olur. Ocak ayı bitimine kadar 3 maçımız var ve umarım ay bitmeden transferler kadroya katılır." açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ