Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Feghouli ve Falcao'ya teklifler var - Futbol Haberleri
        1

        Yeni sezon kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrılıklarla ilgili de gelişmeler yaşanıyor... Yüksek maaşları nedeniyle gözden çıkarılan Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'ye bazı kulüplerden ilgi var...

        2

        Arjantin'de yayın yapan Nexofin'iin haberine göre Galatasaray, Kolombiyalı yıldızdan kulüp bulmasını istedi. Sarı-kırmızılı kulübün 5 milyon Euro'luk maaşını ödemek istemediği için böyle bir talebinin bulunduğu belirtildi.

        3

        Haberde 35 yaşındaki yıldızın yaşadığı sakatlıklar nedeniyle seçeneğinin fazla bulunmadığı ancak River Plate ve Millonarios'a dönme ihtimalinin bulunduğu kaydedildi.

        4

        Falcao'ya MLS, Meksika ve Arabistan'dan bazı kulüplerin de ilgili olduğu öne sürüldü.

        5

        İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göreyse Radamel Falcao bu yaz Galatasaray'dan ayrılabilir.

        6

        Portekiz ekiplerinden Braga, tecrübeli golcüyü renklerine bağlamak isterken oyuncunun 5 milyon Euro'luk yıllık ücreti Braga'ya fazla geliyor.

        7

        Diğer yandan Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden bazı kulüpler de Falcao'nun durumunu yakından takip ediyor ve bilgi istediler.

        8

        "OLYMPIAKOS, FEGHOULI DEFTERİNİ YENİDEN AÇTI"

        Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın kulüp bulmalarını istediğini ilettiği futbolculardan Feghouli için Olympiakos'un hala devrede olduğu öne sürüldü.

        9

        Yunanistan'da yayın yapan Gazzetta Greece'in haberine göre, son olarak Onyekuru'yu kadrosuna katan Olympiakos daha önceden gündeminde yer alan Feghouli defterini yeniden açtı.

        10

        Başkan Burak Elmas'ın açıklamalarından sonra Olympiakos'nun Feghouli transferi için yeniden devreye girme ihtimalinin yüksek olduğu yazıldı.

        11

        Oyuncunun ülkesi Cezayir'de yayın yapan Koora Dzair'in haberine göreyse Sofiane Feghouli'nin Galatasaray'daki günleri sona ermeye yakın.

        12

        Milli takımdaki yerini de kaybeden Cezayirli yıldızın Galatasaray'dan ayrılmayı düşündüğü belirtildi.

        13

        Feghouli'yle Olympiakos ve Vallodolid'in ilgilendiği, Feghouli'nin de bu kulüplere sıcak baktığı kaydedildi.

        14

        DIENG İÇİN YENİ TEKLİF!

        Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan, 6 ve 8 numara oynayabilen orta saha oyuncusu Aliou Dieng için flaş bir iddia gündeme geldi.

        15

        Mısır basınında yer alan haberde, Al-Ahly'ye yakın bir kaynağın Galatasaray'ın Aliou Dieng için Al-Ahly'ye 5.5 milyon dolarlık resmi transfer teklifi yaptığını açıkladı.

        16

        Al-Ahly'nin ilk yılın ardından bir sonraki satıştan yüzde 20 pay, ondan sonraki herhangi bir sezon sonrası satışından ise %15 pay istediği vurgulandı.

        17

        Öte yandan Aliou Dieng'in transferi için kulüplerin son 48 saat içerisinde yoğun şekilde görüştüğü belirtilirken, 23 yaşındaki futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı kulübüne bıraktığı belirtildi.

        18

        Geride kalan sezonda 36 resmi maçta forma Aliou Dieng 1 gol atıp, 4 asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ