Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Şampiyonlar Ligi için üç yıldız birden gelecek! İşte o isimler - Galatasaray Haberleri
        1

        Mbaye Diagne’nin Galatasaray macerasında sona gelindi! Suudi Arabistan basınında çıkan habere göre Al Nasr yetkilileri, Galatasaray ile Senegalli yıldızın transferi konusunda sona geldi!

        2

        10+3 milyon Euro bonservis bedeliyle Kasımpaşa'dan transfer edilen Diagne için kapıyı 18 milyon Euro'dan açan Galatasaray'ın Al Nasr'la ortak noktada buluştuğu öne sürüldü.

        3

        Sarı-kırmızılıların Al Nasr'ın 13 milyon Euro'luk teklifine 'Evet' dediği ve şu anda ödeme detaylarıyla bazı detayların görüşüldüğü iddia edildi.

        4

        Öte yandan kulislerde konuşulanlara göre Galatasaray, Diagne için Al Nasr'la 15 milyon Euro + bonuslar karşılığında anlaşma sağladı.

        5

        Geçen sezon gol kralı olan ve 30 golle Süper Lig tarihinin en golcü yabancı oyuncusu unvanını ele geçiren Diagne'nin satışıyla birlikte transfer tahtasında eli rahatlayacak olan Galatasaray, santrfor ve 6 numara transferlerine nokta koymanın peşinde.

        6

        KOLOMBİYA BASINI: FALCAO, GALATASARAY'A ÇOK YAKIN!

        Kolombiya basını, golcünün Porto’dan da transfer teklifi almasına rağmen, İstanbul’daki yaşam şartlarının Portekiz’e göre daha iyi olduğunu belirterek, dünyaca ünlü santrforun Türkiye’ye gitme ihtimalinin çok güçlü olduğunu yazdı.

        7

        Galatasaray bir yandan Monaco’dan ayrılma kararı alan ünlü golcü Radamel Falcao ile pazarlıkları sürdürürken diğer yandan da bu oyuncuyu Monaco’nun bonservis bedelsiz göndermesi için iknaya çalışıyor.

        8

        Kolombiya basınında ise Falcao’nun, Porto’dan da transfer teklifi almasına rağmen Galatasaray’a daha yakın olduğu şeklinde haberler çıktı.

        9

        Yine Kolombiya basını, “İstanbul’daki yaşam şartları Portekiz’den çok daha iyi. Bu nedenle Falcao’nun Türkiye’ye gitme ihtimali çok yüksek” yorumunda bulundu.

        10

        Cim-Bom’un kurmaylarının Falcao’ya ödenecek yıllık 6 milyon euroluk maaş için sponsor arayışı da tüm hızıyla sürüyor.

        11

        Bu arada Galatasaray’ın golcüsü Kostas Mitroglou’nun Avusturya kampında da göze giremediği ve bu oyuncu ile kamp sonrası masaya oturulacağı öğrenildi.

        12

        AHMET BULUT AÇIKLAMA YAPTI!

        Dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes'le çalışan ve Galatasaray'ın Falcao için yetkilendirdiği öne sürülen Ahmet Bulut, Kolombiyalı yıldız için açıklamalar yaptı.

        13

        A Spor'a konuşan Bulut, "Falcao'nun Galatasaray'a transferi kolay bir transfer değil ama adım atıldı. Her şey çok sıcak. Transferin olma ihtimali yüzde 50. Bonservissiz gelecek diye bir şey yok." ifadelerini kullandı.

        14

        Bulut ayrıca Kolombiyalı golcünün Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını, ancak finansal olarak da anlaşmaların yapılması gerektiğini söyledi.

        15

        HEM SAMATTA HEM FALCAO OLABİLİR!

        Galatasaray, Falcao için bonservis bedeli ödememesi ve Mitroglou'yla yollarını anlaşarak ayırması durumunda Mbwana Samatta'yı da kadrosuna katabilir!

        16

        Teknik direktör Fatih Terim'in özellikle istediği Tanzanyalı futbolcu için adeta seferberlik ilan edilirken Genk ile anlaşma noktasına gelindiği öne sürüldü!

        17

        Galatasaray'ın Samatta için kapıyı 10 milyon Euro'dan açan Genk ile ortak noktada buluşmak üzere olduğu belirtildi.

        18

        Genk Teknik Direktörü Felice Mazzu bir Samatta'nın ayrılığına hazır olduklarını dile getirmiş ve şunları söylemişti:

        "Samatta ve Berge takımdan ayrılırsa, elimizde B planımız var. Şu an Samatta takımla birlikte çalışıyor ve bu hafta Kortrijk maçında sahada olacağına söz verdi. Genk'te olduğu sürece onu kullanacağım"

        19

        SCHNEIDERLIN TAMAM, WANYAMA BEKLENİYOR!

        Jean Michael Seri'nin ardından bir orta saha takviyesi yapmak üzere olan Galatasaray'da Morgan Schneiderlin transferi tamam!

        20

        Everton'la yapılan sıkı pazarlıkların ardından sarı-kırmızılıların, İngiltere'den ayrılmak isteyen ve daha önceden anlaşma sağladığı Schneiderlin'i bedelsiz olarak kiralama konusunda mutabakata vardığı öğrenildi.

        21

        Everton'dan yılda 3 milyon Euro civarında para alan Fransız yıldızın maaşının Galatasaray tarafından ödeneceği de belirtildi.

        22

        Wanyama ve Josef de Souza transferlerinde son aşamaya gelen sarı-kırmızılıların ilk tercihinin Wanyama olduğu, Kenyalı yıldız için uğraşlarına devam edeceği ancak Wanyama'da sonuç alamaması durumunda Schneiderlin'e imza attıracağı öğrenildi.

        23

        İmparator'un Josef de Souza'ya uzun süredir forma giymemesi nedeniyle soğuk baktığı, Brezilyalı yıldızın bu nedenle geri plana atıldığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ