Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Galatasaray, Real Madrid'i böyle yıkacak: İşte muhtemel 11'ler! GS Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri
        1

        Devler Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında bu akşam İspanya temsilcisi Real Madrid'i ağırlayacak. Türk Telekom Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

        2

        Sarı-kırmızılı takımda Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao, sakatlığı nedeniyle Real Madrid karşısında forma giyemeyecek. Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, oyun planını oluşturdu.

        3

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre ligde tek forvetli sistem oynatan deneyimli teknik adam, Devler Ligi’ndeki son PSG maçında çift forvet denemişti. O maçta Babel’le Falcao’yu ilerde yan yana oynatan İmparator, orta sahayı da kalabalık tutarak takım savunmasının etkili olmasını sağladı.

        4

        PSG maçında yenilmelerine rağmen futbolcularının oynadığı oyundan memnun kalan İmparator, Real Madrid önünde de aynı mantaliteyle sahaya çıkmayı planlıyor.

        5

        Luyindama, Marcao ve Donk üçlüsünü savunmaya yerleştiren Terim, rakip atağa kalktığında 2 beki Mariano ve Nagatomo’nun geriye gelmesini istiyor. Böylece top rakipteyken 5-3-2 gibi bir diziliş şekliyle sahaya yayılan Sarı-Kırmızılılar, atağa kalkarken ise 2 bekinin öne çıkmasıyla 3-5-2 sistemine bürünüyor.

        6

        Real Madrid’e karşı bu oyun formatıyla oynayacak olan Aslan, PSG maçındaki gibi şanssızlık yaşamadan bu kez sahadan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

        28

        Benzema

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ