Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hakan Baş: Bensu Soral ne derse o! - Magazin haberleri
        1

        'Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 'Arıyorum' single'ı ile müzik listelerinde zirvedeki yerini koruyan Edis, Türkiye turnesine başladı. Turnenin ilk konseri önceki akşam Harbiye Açık Hava Sahnesi'ndeydi. Edis, "Benim için çok özel bir akşam. İnanılmaz güzel bir enerjiniz var. Bu akşam müziği yaşayalım" diyerek konserine start verdi.

        2

        ÜNLÜ İSİMLER KONSERDEYDİ

        Edis'i dinlemeye gelenler arasında Amerika'dan gelen Warner Music Genel Müdür Yardımcısı Alfonso Perez Soto da yer aldı. Konserde ayrıca Çağla Şıkel, Oğulcan Engin, Hakan Baş, İbrahim Selim ve Selin Şekerci, Mahmut Orhan, Melikşah Altuntaş gibi isimler de vardı.

        3

        "BENSU NE DERSE O"

        Bensu Soral ile evliliklerini kurtarmaya çalışan Hakan Baş, ayrılık haberleriyle ilgili soruları yanıtladı. Kötü günlerden geçtiklerini ve her evlilikte böyle şeyler yaşanabileceğini söyleyen Baş, "Şu an olumlu mu, olumsuz mu?" ilerliyor sorusuna, "Bensu ne derse o!" yanıtını verdi.

        4

        İbrahim Selim ve Selin Şekerci de konser çıkışı görüntülendi. Şekerci'nin Edis bandanası dikkat çekti.

        5

        Oğulcan Engin ve Miray Daner de Edis'i dinlemeye gelenler arasındaydı.

        6

        "BEN NE ZAMAN KONUŞTUM"

        Çıkışta soruları yanıtlamaktan kaçınan Oğulcan Engin, Miray Daner sorularına, "Ben ne zaman özel hayat konuştum arkadaşlar" diyerek soruları geri çevirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ