Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İbrahim Çelikkol da orada! Termik santrale yaklaşan yangına müdahale etti - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Milas'ta ormanlık alandaki yangın tehdit edici boyutlara ulaşırken Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaptığı açıklamada, "Burada kritik bir noktadayız. Yangın kırsaldan çıkıp, sitelere doğru ilerliyor. Yarın özellikle hava desteği tam anlamda sağlanarak, bu feci yangının beli kırılmalı. Çünkü bu hız alınamazsa üzülerek söylüyorum ki istikamet Termik santral!" ifadelerini kullanmıştı.

        AKŞAM SAATLERİNDE TEHLİKE BÜYÜMÜŞTÜ

        Twitter hesabından yeni bir paylaşımda daha bulunan Başkan Tokat, yangının videosunu paylaşarak, "Durum çok ciddi. Termik santralin dibine geldi alevler. Varsa imkan derhal gece görüşü olan uçak ya da helikopter bölgeye yönlendirilsin…" ifadelerini kullanmıştı.

        REKLAM

        ÜNLÜ OYUNCU DA ORADA!

        Türkiye, Akdeniz ve Ege bölgelerinde etkili olmayı sürdüren orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangına müdahale edenler arasında İbrahim Çelikkol da vardı. Hortumu sırtına alan 39 yaşındaki ünlü oyuncunun boyunu aşan alevlerle mücadele ettiği o anlar objektiflere yansıdı.

        Ardından Çelikkol, görevlilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektimeyi de ihmal etmedi.

        BÖLGEDEKİ SON DURUM

        Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 8 gündür süren yangının termik santrale giderek yaklaşmasının ardından santrali koruma altına almak için neler yapıldığını anlattı. Tokat, bugün yaptığı açıklamada, "Maalesef santrale gelene kadar her yer yandı." ifadelerini kullandı.

        Tokat, yaptığı açıklamada, "Yangın termik santral ile temas etti ama tesisin içine herhangi bir ateşin girmesine izin verilmedi. Bu yangının buraya geleceği birkaç gün önceden de belliydi. Termik santralin zaten kendi koruma ekibi ve araçları var. Burada zaten bir hassasiyet var." şeklinde konuştu.

         Milas Belediye Başkanı son durumu anlattı
        Milas Belediye Başkanı son durumu anlattı Haberi Görüntüle

        İBRAHİM ÇELİKKOL HAKKINDA

        İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982'de İzmit, Kocaeli'de doğdu. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol, ligde oynadı. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan İbrahim Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu.

        REKLAM

        "Pars: Narkoterör" filminde "Başkomiser Şamil Baturay" rolünün verilmesi ile oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra "M.A.T.", "Karadağlar" ve "Keskin Bıçak" gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 2012'de final yapan "İffet" adlı dizide "Cemil" karakterini canlandırdı.

        16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi "Fetih 1453"te "Ulubatlı Hasan" karakterini canlandırdı. 2013-2014 yılları arasında "Merhamet" dizisinde "Fırat Kazan"a hayat verdi. 2014'te ekranda rol almaya başlayan "Reaksiyon" dizisinde "Yüzbaşı Oğuz Ayaz" karakterini ve 2016'da başlayan "Kördüğüm" dizisinde "Ali Nejat"ı canlandırdı. Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.

        2017 yılında Mihre Çelikkol ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, 2019'da oğlu Ali'yi kucağına alarak, ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı.

         Yangın, termik santrali tehdit etmeye devam ediyor
        Yangın, termik santrali tehdit etmeye devam ediyor Haberi Görüntüle
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ