Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İspanya'da 'yok artık' dedirten haber - Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo transferi konusunda Fransa'dan yeni haberler gelmeye devam ediyor.

        2

        Yahoo'nun Fransızca edisyonunda görev alan muhabir Manu Lonjon'un haberine göre; Fenerbahçe, Luiz Gustavo için 4-5 milyon euro bandında olan teklifini 7 milyon euro'ya yükseltti.

        3

        Luiz Gustavo'yu göndermeyi daha önce düşünmeyen Marsilya ise 10 milyon euro'luk bir teklif gelmesi halinde kabul edecek.

        4

        Gustavo'yu takımda tutmak isteyen Olimpik Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud ise oyuncunun son tavrı sonrası kararını değiştirdi.

        5

        Brezilyalı orta saha oyuncunun takımdan ayrılmak istemesi ve kulübün olumsuz tavrı sonrası ligde oynanan iki maçtaki çok düşük formu, karar değişikliğinde etkili oldu.

        6

        Çeşitli Fransız basınında yer alan haberlerde ise, yeni bir macera yaşamak isteyen Luiz Gustavo'nun, Fenerbahçe'yi bunun için en ideal tercih olarak görmesi, tekrar şampiyonluk için mücadele verecek olması, daha iyi bir maaş olanağı nedeniyle Fenerbahçe'ye gitmek istediği bilgileri yer aldı.

        7

        Luiz Gustavo'nun ocak ayından bu yana Marsilya'dan ayrılmak istediği ve bunu yönetime de aktardığı vurgulandı. (Sporx)

        8

        KAMENİ İÇİN BÜYÜK SÜRPRİZ

        Fenerbahçe'de kadroya bile giremeyen Carlos Kameni'yle ilgili İspanya'dan şaşırtan bir iddia geldi.

        9

        Diario Madridista'nın haberine göre; Real Madrid, Andriy Lunin'i Valladolid'e, Luca Zidane'ı da Racing Santander'e kiralayan Real Madrid, Keylor Navas'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşı Thibaut Courtois'ya yedek bakıyor.

        10

        Kadrosuna tecrübeli bir kaleci katmak isteyen Real Madrid'in Fenerbahçeli Carlos Kameni'yi de listeye aldığı öne sürüldü.

        11

        Geçtiğimiz sezon 28 kişilik kadroya dahi alınmayan kaleci, Fenerbahçe tarafından uzun süredir elden çıkarılmaya çalışılıyor.

        12

        Sarı-lacivertli takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kameni, kariyerinin büyük bölümünü Espanyol ve Malaga'da geçirdi.

        13

        Habere göre Real Madrid, Kameni'nin dışında listeye Roma'dan Antonio Mirante, Milan'dan Pepe Reina ve Chelsea'den Willy Caballero'yu da aldı.

        14

        REYES'TE MAAŞ SIKINTISI

        Fenerbahçe'nin kulüp bulması talimatını verdiği Diego Reyes ile ilgili Meksika'da yeni gelişmeler yaşanıyor.

        15

        Meksika'dan Record'un haberine göre; Diego Reyes'in transferi konusunda şu ana kadar yaşanan tek problem, oyuncunun istediği maaş.

        16

        Reyes'in menajeri Matias Bunge, görüştüğü Tigres ve Club America'dan, Fenerbahçe'den aldığı 1.5 milyon euro'luk maaaştan 1 milyon daha fazlası olan 2.5 milyon euro talep etti. İki kulüp de bu istek sonrası geri adım attı.

        17

        Diego Reyes'in, Meksika Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan Guillermo Ochoa'nın 2.5 milyon euro maaşının benzerini istediği bilgisi verildi.

        18

        Fenerbahçe'nin belirlediği 1.8 milyon euro bonservis bedelinin her iki kulüp tarafından da kabul edildiği ve bu konuda bir sorun olmadığı vurgusu yapıldı.

        19

        2018 yazında Fenerbahçe'nin bonservis ödemeden kadrosuna kattığı ve ara transfer döneminde Leganes'e kiraladığı 26 yaşındaki stoper, hazırlık dönemindeki performansıyla gözden çıkarılmıştı.

        20

        LAXALT ATALANTA'YA DOĞRU

        Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı belirtilen Diego Laxalt'ın yeni adresi duyuruldu.

        21

        Sky Italia'da yer alan habere göre; Serie A ekiplerinden Atalanta, Uruguaylı sol bek Diego Laxalt'ı krailık olarak kadrosuna katmak için Milan ile anlaştı.

        22

        Haberde; Laxalt'ın transferinde kiralama ücretinin yanısıra zorunlu satın alma opsiyonunun da bulunacağı belirtildi.

        23

        Diego Laxalt'ın menajeri Ariel Krasouski, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada "Şu an için birkaç kulübün sıcak ilgisi var. Laxalt, kiralık olarak Milan'dan ayrılacak" ifadelerini kullanmıştı.

        24

        Milan, Uruguaylı milli sol bek Diego Laxalt'ı geçen sezon Genoa'dan 14 milyon euro bonservis bedeliyle satın aldı. 26 yaşındaki sol bek, sezonu 29 maçta 1 asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ