Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Fahriye Evcen kına gecesini yaptı
        1

        Fahriye Evcen’in kına gecesine müstakbel eşi Burak Özçivit damga vurdu. Kınayı basan yakışıklı oyuncu, davul ve zeybek şovuyla büyük alkış aldı.

        2

        DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

        Böyle olur ünlülerin kınası! Üç yıldır birlikte olduğu Burak Özçivit’le yarın Sait Halim Paşa Yalısı’nda dünya evine girecek olan Fahriye Evcen, kına gecesi yaptı.

        3

        HT Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre, Gayrettepe’deki bir otelin terasında düzenlenen gecede güzel oyuncuyu Sinem Kobal, Aslı Enver ve Ebru Akel’in de aralarında bulunduğu dostları yalnız bırakmadı.

        4

        BURAK ÇALDI, FAHRİYE OYNADI

        Âdetlere uyarak ilerleyen saatlerde kınayı basan Özçivit, “Âdet gereği baskına geldik. Çok heyecanlıyım. Bu mutlu anımızda bizlerle olduğunuz için sağ olun” dedi. Arkadaşlarıyla terasa çıkan yakışıklı oyuncu, bir ara eline davul alıp sahneye çıktı. Şovuyla büyük alkış alan ve hem müstakbel eşini hem de davetlileri coşturan Özçivit, gecede zeybek de oynadı.

        5

        Aslı Enver, Sinem Kobal ve Ebru Akel’in de aralarında bulunduğu davetliler kına boyunca geceden kareleri takipçileriyle paylaştı.

        6

        Davetlilere kına, kuruyemiş, ayna ve şekerden olu- şan kına seti hediye edildi.