Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Cihaz Razer'ın yüz maskesi de çıktı: İşte fanlı, RGB'li Razer Zephyr - Haberler - Teknoloji Haberleri
        1

        Oyun dünyası için özel ekipman ve çözümler geliştiren ABD merkezli teknoloji şirketi Razer, RGB aydınlatmalı akıllı yüz maskesini tanıttı.

        2

        Şirketin yıllık etkinliği RazerCon 2021'de, yeni yüksek performanslı PC bileşenleri, yeni Razer Enki oyun koltuğu ailesi, kablosuz oyun kulaklığı Razer Kraken V3 ailesinin yanısıra merakla beklenen Razer Zephyr giyilebilir hava temizleyici de sahneye çıktı.

        3

        Razer, ilk olarak CES 2021'de ödüllü konsept olan Hazel Projesi olarak tanıttığı Razer Zephyr için Ağustos 2021'de beta testlerine başlamıştı.

        4

        Test programına katılanların yorumları ve geri bildirimleri dikkate alınarak akıllı ve çevre dostu bir maske seçeneği sunmak için tasarlanan Razer Zephyr, FDA tescilli ve yüzde 99 oranında BFE için laboratuvarda test edilmiş.

        5

        Şirketin verdiği bilgiye göre Razer Zephyr'in iki yönlü korumalı N95 sınıfı filtreleri, tek kullanımlık atılabilir maskelerden üç kat daha uzun süre dayanıyor ve hem içe çekilen hem de dışa verilen havanın korunmasını sağlıyor.

        6

        Aktif sirkülasyon ile tasarlanan Razer Zephyr, havanın giyilebilir hava temizleyicinin içine ve dışına akmasına izin veren iki hava değişim odası ile donatılmış.

        7

        Razer Zephyr, daha da iyi soğutma için daha fazla hava sirkülasyonu sağlayan, taze filtrelenmiş hava ve daha fazla konfor sağlayan bir çift 2 hızlı fan (4200/6200 RPM) ile geliştirilmiş.

        8

        Buğu önleyici kaplama katmanına sahip şeffaf tasarımla gelen Razer Zephyr’de net yüz ifadeleri ile kesintisiz sosyal etkileşim kurulabilmesi için iç aydınlatma da bulunuyor.

        9

        Razer Chroma RGB ile güçlendirilen Razer Zephyr'in hem iOS hem de Android için mevcut olan uygulaması aracılığıyla kullanıcılar, kontrol edilebilen iç aydınlatmaları ve fanları ile kendilerini farklı şekilde ifade edebiliyor.

        10

        Razer’in akıllı maskesinin çift kayışlı tasarıma sahip yumuşak silikon yüz contası, ağız ve burun üzerinde sıkı bir sızdırmazlık sağlarken, ayarlanabilir baş ve boyun kayışları, tüm kafa boyutları için uyarlanabiliyor.

        11

        Razer’dan yapılan açıklamada, “Razer Zephyr'in N95 Sınıfı filtreleri, optimize edilmiş filtreleme verimliliğini üç güne kadar korur ve tek kullanımlık cerrahi maskelere göre yüzde 80 daha az atık sağlar” denildi.

        12

        Verilen bilgiye göre Razer Zephyr giyilebilir hava temizleyicisinin satış fiyatı 99.99 dolar olarak belirlendi.

        13

        Raze Zephyr ve üç adet N95 sınıf filtreden oluşan Razer Zephyr Başlangıç Paketinin satış fiyatı ise 149.99 dolar. Şirket, Razer N95 sınıf filtre paketini (10 filtre seti) de 29.99 dolardan satılacağını duyurdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ