Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sharon Stone: 62 yaşında hala modellik yapabildiğim için minnettarım - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı aktris, yapımcı ve eski manken Sharon Stone, yıllara meydan okuyor.

        2

        1992'de Temel İçgüdü (Basic Instinct) adlı filmle bir anda yıldızı parlayan Stone, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

        3

        Oyuncu, arka planında Marilyn Monroe'nun fotoğrafının asılı olduğu bir odada verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

        Sharon Stone, yayınladığı gönderiye şu notu düştü:

        Arkadaşım ve başarılı stilist Paris Libby, bunu bana bugün gönderdi. 62 yaşında hala modellik yapabildiğim için sadece şaşkın değil, minnettarım da...

        4

        Primetime Emmy Ödülü ve Altın Küre sahibi olan ünlü oyuncunun paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

        5

        Geçtiğimiz haftalarda kendisini sosyal medya uygulamalarına kaptırdığını söyleyen Stone, flörtleşmekten bıktığını ve yalnız olmaktan memnun olduğunu belirtmişti.

        6

        Sharon Stone, ilişkilerle ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirmişti:

        Samimiyetsiz ve zamanıma değmeyecek insanlar buluyorum. Yalnızken, çocuklarımla ve arkadaşlarımla vakit geçirirken daha çok eğleniyorum.

        7

        Amerikalı aktris, "Bir başka çocuğa ihtiyacım yok. Samimiyetsizlik ve saçmalık istemiyorum, oyun oynamak istemiyorum. Erkeklerin kadınlarla aynı noktada olduğunu düşünmüyorum" demişti.

        8

        Sharon Stone, sözlerini şu şekilde sürdürmüştü:

        Gerçekten çok iyi erkek arkadaşlarım var ama bir ilişkide duygusal olgunluk söz konusu olduğunda erkek ve kadınların görünüşte farklı noktalarda olduğunu hissediyorum.

        9

        Daha önce çöpçatanlık uygulamaları ile tanıştığını açıklayan oyuncu, kendisinin gerçek olmadığını düşünen kişilerin şikayeti nedeniyle platformdan atıldığını söylemişti.