Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş FLAŞ TEKLİF! Beşiktaş'tan Alex Teixeira teklifi - Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Shakhtar Donetsk’te adından söz ettiren ve Şubat 2016’da 50 milyon Euro’ya Çin'in Jiangsu Suning’e takımına transfer olan Alex Teixeira konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

        2

        Ocak 2021'de Çin'den ayrılan ve bonservisi elinde olan Brezilyalı yıldıza Beşiktaş teklif yaptı.

        3

        İtalyan gazeteci Nicolo Schira, 10 numara arayışında olan Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldıza sezonluk 2 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme önerdiğini duyurdu.

        4

        Schira, Teixeira'nın 3 milyon Euro istediğini belirtirken Beşiktaş ile tecrübeli orta sahanın görüşmelerinin devam ettiğini aktardı.

        5

        Vasco da Gama, Shakhtar Donetsk ve Jiangsu Suning formaları giyen, profesyonel kariyerinde 428 maça çıkan Alex Teixeira'nın 172 gol, 72 asisti bulunuyor.

        6

        Yıldız 10 numara, Shakhtar Donetsk formasıyla 2014/15 ve 2015/16 sezonlarını gol kralı olarak tamamladı.

        7

        SERGEN YALÇIN'IN İSTEKLERİ

        Beşiktaş'ta herkes merakla Sergen Yalçın'ın takımda kalıp kalmayacağını bekliyor. Yönetim kanadından bu zamana kadar sıkıntı olmadığına dair birçok açıklama gelse de Yalçın'dan şu ana dek bir açıklama gelmemesi dikkat çekti.

        8

        Tarafların perşembe günü bir araya gelmesi beklenirken Yalçın'ın yönetimden talep ettikleri ortaya çıktı.

        9

        Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadroya sahip olmak ve geçen sezonki sıkıntıları yaşamak istemeyen 48 yaşındaki teknik direktör yönetimden 7-8 transfer yapılmasını talep ediyor.

        10

        Sergen Hoca'nın şartlarından en önemlisi ise Ghezzal ve Rosier'in takımda kalması.

        11

        Sergen Hoca ayrıca Aboubakar'ın yerine kaliteli bir golcünün alınmasını istiyor.

        12

        DOVBYK İÇİN AÇIKLAMA

        Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'ın ayrılıkları sonrası forvet bölgesine takviye yapmak için kolları sıvayan Beşiktaş için flaş bir açıklama geldi.

        13

        Siyah-beyazlıların Dnipro'da forma giyen Artem Dovbyk ile ilgilendiği belirtildi.

        14

        Ukraynalı santrforun menajerliğini yürüten Alexey Lyundovsky, "Beşiktaş, Marsilya ve iki Belçika ekibi Dovbyk'i istiyor" dedi.

        15

        AWAZIEM İÇİN GERİ SAYIM!

        Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş stoper pozisyonu için Chidozie Awaziem ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

        16

        2018/2019'da yarım sezon Çaykur Rizespor forması giyen ve bonservisi Portekiz takımı Boavista'da bulunan Awaziem için satın alma opsiyonlu kiralık şekilde imza atmaya hazırlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ