Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bin lira savaşı| Son dakika: 1 ölü, 4 yaralı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Konya'da dün pazarcı esnafı arasında çıkan ve 2'si ağır 5 kişinin yaralandığı bıçaklı ve sopalı kavgada hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hayatını kaybetti.

        YARALANANLAR HASTANEYE KALDIRILDI

        Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yerinde dün akşam saatlerinde, pazarcı esnafı arasında bıçaklı ve sopalı kavga çıkmış, olayda 2'sisi ağır 5 kişi yaralanmıştı. Yaralananlar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

        YARALILARDAN 19 YAŞINDAKİ GENÇ KURTARILAMADI

        İki grup arasında alacak meselesi nedeniyle çıktığı öğrenilen bıçaklı ve sopalı kavganın ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan İsmail Kurul (19), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Kavganın, pazarcılardan Hüseyin B.'nin (37) geçen yıl 2 bin 800 liraya halden aldığı malzemelerin ücretinin bin lirasını ödemediği iddiasıyla diğer pazarcılardan Şevket M. (27) ile tartıştığı, Şevket M'nin arkadaşlarını çağırmasıyla kavganın büyüdüğü öğrenildi.

        Öte yandan, kavgaya karışan yaralılar Yaşar B. (44), kardeşi Muhammet B. (34) ile Şevket M. (27) ve kavgayı ayırmaya çalışırken yaralanan Rahim Ö'nün (42) çeşitli hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ