Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor KIRIK VAR! Son dakika: Trabzonspor'a kötü haber! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor´da, Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Konyaspor maçının 26´ncı dakikasında orta sahada Ömer Ali Şahiner´in sağ ayağına müdahalesi sonrası yerde kalan Abdülkadir Ömür oyuna devam edemedi. Sedye ile saha kenarına gelen Abdülkadir´in yerine 27´nci dakikada Flavio oyuna dahil oldu. Abdülkadir´in soyunma odasında hemen ilk tedavisi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığı ve burada röntgen çekildiği belirtildi. Oyuncunun sağ ayak bileğinin üst bölümünde kırık tespit edildiği öğrenilirken, en az 3-4 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Sezonu kapattığı kaydedilen oyuncunun ameliyat edilip edilmeyeceğine daha sonra karar verilecek.

        REKLAM

        TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

        Kulüp doktoru Hakan Çelik, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Oyuncumuz Abdülkadir Ömür'ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur." ifadelerini kullandı.

        Çelik, futbolcunun tedavisine ilişkin gerekli planlamanın yapıldığını kaydetti.

        AHMET AĞAOĞLU: ÇOK ÜZÜCÜ

        Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Abdülkadir'de maalesef kırık var. Çok üzücü. Abdülkadir'in de şanssızlığı, geçen sene menüsküs ve ameliyat. Yaklaşık 5-6 ay sahalardan uzak kaldı. Şimdi de pek içi açıcı gözükmüyor. Sıkıntılı yani." dedi.

        REKLAM

        ABDULLAH AVCI KONUŞTU

        Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı "Bu yaz Avrupa Şampiyonası vardı, belki o hedef olacaktı. Abdülkadir genç bir oyuncu. Ben ne desem yalan olur. Sağlık kurulunun yapacağı açıklama daha doğru olacaktır." ifadelerini kullandı.

        GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

        REKLAM

        - Flavio: Bugün maçtan bahsetmek için doğru bir zaman değil. Soyunma odasında büyük bir üzüntü vardı çünkü Abdülkadir bizim için çok değerli bir oyuncu. Her zaman onun yanındayız.

        - Djaniny: Abdülkadir, aynı yolda yürüdüğümüz bir arkadaşımız, onun sakatlığı bizi çok etkiledi. Sonuç bizim için iyi olsa da soyunma odasında büyük bir üzüntü vardı.

        - Serkan Asan: Abdüş'üm talihsiz bir sakatlık yaşadı. İnşallah kısa zamanda yanımıza döner. Bu galibiyeti ona armağan ediyoruz. Maç hakkında fazla konuşmak istemiyorum.

        - Yusuf Yazıcı: Sen çok güçlüsün kardeşim. Hepimiz biliyoruz ki en güçlü şekilde döneceksin. Bekliyorum, bekliyoruz.

        REKLAM

        - Beşiktaş: Trabzonspor’un Konyaspor ile oynadığı Süper Lig maçında talihsiz bir şekilde sakatlanan ve ayak bileğinde kırık meydana gelen Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

        - Fenerbahçe: Ayak bileğinde kırık oluşan Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

        - Galatasaray: Trabzonspor - İttifak Holding Konyaspor maçında üzücü bir sakatlık yaşayan Trabzonspor'un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür'e ve bordo-mavili camiaya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Abdülkadir'in en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz.

        - Kulüpler Birliği: Trabzonspor'un İttifak Holding Konyaspor ile oynadığı maçta ayak bilek kemiği kırılan Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

        - Fernando Muslera: Geçmiş olsun kardeşim.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ