Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'daki Orhan Atik operasyonunun perde arkası!.. - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Jan Olde Riekerink’in koltuğu sallanıyor derken, gönderilen yardımcısı Orhan Atik oldu.

        2

        Dün sabah gerçekleşen bu sürpriz gelişmeyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

        3

        Geçen sezon Mustafa Denizli’nin ayrılmasının ardından biri Türkiye Kupası olmak üzere 3 maçta G.Saray’ın başında sahaya çıkan Orhan Atik, daha sonra görevi Riekerink’e devretmiş, kendisi de Hollandalı hocanın yardımcılığını üstlenmişti.

        4

        Teknik ekipteki huzursuzluğun ilk kurbanı olan Atik’in bazı oyuncularla sorun yaşadığı, bu durumun da gönderilmesinde önemli rol oynadığı iddia edildi.

        5

        Yönetimin, Riekerink’e de yeterince destek veremediği düşüncesiyle bu kararı aldığı öğrenildi.

        6

        Kasımpaşa maçında son dakikalarda yapılan üç değişiklik nedeniyle Riekerink’e yoğun eleştiriler gelmiş, bu konuda yardımcıları Orhan Atik ve Ayhan Akman da kamuoyu tepkilerinden nasibini almıştı.

        7

        SKANDAL DA ETKİLİ OLDU
        Altyapıda da koordinasyondan sorumlu olan Atik, birçok isimle yolları ayırmıştı. Atik’in gönderilmesinde Galatasaray 19 Yaş Altı Takımı’nda yaşanan skandalın da etkisi olduğu bildirildi.

        8

        G.Saray, Gölcükspor maçında aynı hafta başka yaş kategorisinde forma giyen Ogün Çalışkan ve Ferhan Evren’i oynatınca, hükmen 3-0 mağlup sayılmıştı. Teknik Sorumlu Taner Alpak’a 15 gün, 2 oyuncuya da 2’şer maç ceza kesilmişti.

        9

        Sarı-Kırmızılı yönetim, bu hatanın faturasını da Atik’e kesip yolları ayırmayı tercih etti.