Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Gökhan Töre'yi transfer etmekten vazgeçti! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Devre arasında kadrosuna takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş’ın listesinin ilk sıralarında yer alan Gökhan Töre’den sıkıntılı haber geldi.

        2

        Sezon başında West Ham’a kiralanan ve ara transfer döneminde Kartal’a geri döneceği konuşulan milli futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu belirtildi.

        3

        West Ham’da sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1.5 aydır formasından uzak kalan Gökhan Töre’nin, yapılan kontrollerin ardından hem kas yırtıkları hem de en önemlisi dizindeki kıkırdaklarda da sorun olduğu ortaya çıktı.

        4

        Özellikle kıkırdak probleminin sakatlığın çok uzamasında etkili olduğu hatta zaman zaman futbolcuların kariyerlerini bitirme noktasına getirecek ciddiyet taşıdığı ifade edildi.

        5

        Beşiktaş yönetimi, bu gelişmelerin ardından transfer harekatını dondurma kararı aldı.

        6

        Ara transfer döneminde kadroya mutlaka bir ofansif kanat oyuncusu için katmak isteyen başkan Fikret Orman’ın da, sakatlık haberlerinin ardından Gökhan Töre’nin alınmasına soğuk baktığı kaydedildi.

        7

        TÖRE DE SICAK BAKMIYOR
        Her ne kadar Beşiktaş’a geri döneceği yönünde haberler İngiliz medyasında da yer alsa da, 24 yaşındaki yetenekli yıldızın da sezon bitmeden West Ham’dan ayrılmak istemediği öğrenildi.

        8

        Kendini yeniden kanıtlamak isteyen ve İngiltere’de kalmak isteyen milli futbolcunun, başkan Fikret Orman ile Londra’da birkaç kez buluştuğu fakat bu konuyu açmadığı ve transfer konuşulmadığı ifade edildi.

        HABERTÜRK SPOR

        9