Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tolga Karel: Florida'ya yerleşmeye karar verdik - Magazin haberleri
        1

        Yaprak Dökümü dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, Türkiye'den ABD'ye taşındı.

        Sarah Scott ile evlenen Karel, TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlıyor.

        2

        4 yıldır ABD'de yaşayan ve aylık 8 bin dolar kazanan eski oyuncu, yaptığı açıklamada Florida'ya taşınacaklarını ifade etti.

        3

        "FLORİDA'YA YERLEŞMEYE KARAR VERDİK"

        "TIR'ımla yollarda olacağım" diyen 41 yaşındaki Karel, şunları söyledi:

        Eşimle aldığımız ortak karar neticesinde çocuklarımızın da geleceği ve daha sakin, huzurlu bir ortamda büyümeleri için Florida'da küçük bir sahil kasabasına yerleşmeye ve oradan bir ev almaya karar verdik. TIR'ımla yollarda olacağım ama en azından ailemin sakin ve huzurlu bir ortamda büyümeleri beni mutlu edecektir. İlerleyen zamanda balıkçı teknesi alır, okyanuslara açılırım. Şimdi güzel dostlar ve anılar biriktirme zamanı.

        4

        EŞİ FLORİDA'DA OKULA GİTTİ

        Çift, Florida'nın Miami şehrinde bir havuz partisinde tanışmıştı. O sıralar öğrenci olan Sarah Margaret, Florida'da üniversite eğitimini tamamlamıştı.

        5

        HAYALLERİ VARDI AMA İFLAS ETTİ

        Sağlık turizm firması ile işler beklediği gibi yolunda gitmeyen Karel, Chicago şehir merkezinde ofis olarak bir yer tutmuş fakat üç ay sonra kullandığı daireyi de terk etmek zorunda kalmıştı.

        6

        Kayınvalidesinin evine taşınan Karel, daha sonra tekstil firması kuracağını açıklamış ve son olarak da Chicago'da film çekeceğini söylemişti.

        7

        ÜÇÜNCÜ KEZ BABA OLMUŞTU

        Mia ve Cihangir adında çocukları olan Karel'in üçüncü oğlu Kenan, geçtiğimiz aylarda doğmuştu.

        8

        "TIR'DA YAŞIYORUM"

        ABD'deki koronavirüs sürecinde yaşadığı zor günleri anlatan Tolga Karel, geçtiğimiz günlerde şu açıklamaları yapmıştı:

        Ailemi korumak için bir aydır TIR'da yaşıyorum. Çünkü dışarıda çalıştığımız için ne kadar dikkat etsek de hastalık kapmış olabiliriz.

        9

        "12 CESET TAŞIDIM"

        İnsanlar burada işlerini kaybediyorlar. Çok zor durumdalar. İşim var diye şükrediyorum. Eşim aradı dün ağlayarak, 1.5 yıldır çalıştığı işten çıkartmışlar.

        New York'a gittiğimde bana 'Kısa mesafe bir yük var' dediler. Gidip yüke baktığımda başka bir morga götürülmek üzere 12 ceset olduğunu gördüm.

        10

        "TÜRKİYE'Yİ ÖZLEDİM"

        Önce şoke oldum, ne yapacağımı bilemedim. TIR'ın soğutmalı dorsesinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 12 kişinin cesedini taşıdım.

        Şu an hayatımla alakalı bir şeyler biriktirdim ve kişisel evrimimi tamamlamaya çalışıyorum. Türkiye'yi tabii ki çok özlüyorum, tabii ki dönmek istiyorum. Onu Allah bilir. Olacağını inanıyorum, tabii ki dönerim. Dönmeyi de düşünüyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ