Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol ve Cengiz Coşkun açıklaması: Bu adamlar... - Magazin haberleri
        1

        Eski sevgililerinin yakışıklılıklarını kaybettiğini ve çirkinleştiği için o dizileri kapattığını belirten şarkıcı, "Eski sevgililerim çok çirkinleştiler; ya eşleri iyi bakmıyorlar ya da kız arkadaşlarıyla mutlu değiller. Benim dönemimde daha iyilerdi. Ekranda eski sevgililerime baktığımda ‘Ben bunları nasıl beğenmişim’ diye kendime hayret ediyorum" şeklinde konuştu.

        2

        Ekinci, şimdilerde dizi ve sinema filmlerinde rol alan İbrahim Çelikkol, Cengiz Coşkun, Ümit Cem Şenol gibi isimlerle bir dönem aşk yaşamıştı.

        3

        Ekinci çıkan haberlerden sonra Instagram hesabından bir açıklama daha yaptı:

        4

        Ünlü şarkıcı şunları söyledi:

        Kimseyi anmak istemezdim. Nişantaşı’nda basın 'eski erkek arkadaşlarınızın dizilerini izliyormusunuz?' diye sordu. Doğal olmak istedim, 'hayır çirkin oldular' dedim. Çünkü o an çirkinin açıklamasını yapamazdım gır gıra vurdum. Bu haber bugün yayıldı. Sizleri çok iyi anlıyorum bu insanları dizilerden senaryolarından dolayı sempatiniz var fakat bazı konular vardır ki madalyonun tersi dedikleri...

        5

        Size şöyle iki kısa dipnot: Cengiz'in babası tanıdığım ilk sene hayattaydı ikinci yıl kanser oldu kaybettik. Allah rahmet eylesin her zaman yanlarında oldum sizler daha tanımıyorken sonraki iki yıl Faruk Aksoy’un yapımında 1453 İstanbul'un Fethi ve Esin Yağmurdereli'nin yapımında oynamasını sağladım. Toplam 3 yıl yaşadık. Ben 3 yıl önce babamı kaybettiğimde 'başın sağolsun' demedi canı sağolsun.

        6

        Gelelim İbrahim’e babası tanıdığımda önceden çok erken vefat etmişti, allah rahmet eylesin, yetimdi. Çok zorluklarla o yaşa gelmişti. Osman Sınav keşfetmiş fakat iki sene boşta kalmıştı. Tamamen alkol ve sağlıksız bir yaşam içindeydi evimi açtım arabamı verdim. Disiplinim sayesinde iki senede sizler onu ekranda gördünüz ne yazık ki İbrahim de babamı kaybettiğimde başsağlığı dilemedi, onun da canı sağolsun fakat bu adamlar senaryoda adam gerçekte bu kadarlar. Kalpleri de yüzlerine vurdu çirkinleştiler. Neden çirkin olduklarını anlayın diye yazıyorum. Bu ayrıntılara girmeyecektim baktım bana çok sallıyorsunuz bilin istedim. İnkar eden varsa buyursun. Ben hala aynıyım kimsenin ağzının açamadığı kendimin patronuyum sevenlerim sayesinde. Ailelerine saygım sonsuzdur kimse çocukları yüzünden bana darılmasın. Bunlar bebe hala, sanat camiasının sarhoşlugu ile nefes alıyorlar. Adamlıklarını abartmayın sadece bana yeter. Şimdi durumları iyi, olmasa yazarak olanı paylaşmazdım. Bu arada ikisini de ben terk ettim. Biri cimriydi... Diğerini hiç sormayın... Aklınıza yanlış şeyler gelmesin sadece konu uzadı kapansın istedim. Demek ki zamanı gelmiş çekirdek konuların....