Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transferde SON DAKİKA gelişme: Mohamed, Diagne, Yedlin... - Galatasaray Haberleri
        1

        Zamalek Basın Sözcüsü Essam Salem, Mostafa Mohamed'in, satın alma opsiyonu ile Galatasaray'a transfer olacağını açıkladı. Essam Salem, oyuncunun Fransa'da oynama isteğine rağmen Saint Etienne'den gelen teklifi kabul etmediklerini söyledi.

        2

        NELER YAŞANDI?

        Mısır'ın Zamalek takımında forma giyen oyuncunun önceki gün İstanbul'a gelmesi bekleniyordu...

        3

        Mısırlı golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, toplamda 5 milyon 750 bin Euro'luk bir teklif yapmıştı. İlk etapta 1 milyon Euro'ya 23 yaşındaki santrforu kiralamak isteyen Galatasaray, sezon sonunda da 4 milyon 750 bin Euro bedelle oyuncuyu satın almak için Mısır kulübü ile anlaşmaya varmıştı.

        4

        Ancak fikir değiştiren Zamalek yöneticileri, Fransız Kulübü Saint Etienne ile görüşmelere başladı. Mostafa Mohamed ise Galatasaray'a imza atmak için kulübüne rest çekti. Mısır basınında çıkan habere göre; son olarak Zamalek'in Mostafa Mohamed'i 'satmama' kararı aldığı ve oyuncuya ceza verileceği iddia edildi.

        5

        Transferin çıkmaza girmesinde araya giren bazı menajerlerin neden olduğu öne sürüldü. Öte yandan Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a gitmek istediğinin altı çizildi. Son olarak Zamalek Basın Sözcüsü Essam Salem, Mostafa Mohamed'in, satın alma opsiyonu ile Galatasaray'a transfer olacağını açıkladı.

        6

        DİAGNE

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion, Galatasaray'dan golcü oyuncu Mbaye Diagne'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

        7

        İngiliz ekibi, satın alma opsiyonunu da elinde bulundururken, Diagne'nin performansı doğrultusunda sezon sonunda Galatasaray'la pazarlığa oturacak.

        8

        JÖRSENGEN GÜNDEMDE

        Galatasaray, Feyenoord'un 30 yaşındaki forveti Nicolai Jörgensen için görüşmelerini sürdürüyor.

        9

        30 yaşındaki santrforu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Aslan, sezon sonunda da uygun bir bedelle oyuncuyu satın almak için Hollanda kulübüne teklif verdi. Jörgensen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Galatasaray söylentileri için bir şey diyemem. Kulüp menfaatlerine de uyacaksa ayrılık bir seçenek olabilir" demişti.

        10

        İRFAN CAN KAHVECİ

        Galatasaray uzun zamandır peşinde olduğu İrfan Can Kahveci transferi için beklemeye geçti.

        11

        Fenerbahçe ve Marsilya'nın devreye girmesinin ardından bu transferde eli zayıflayan sarı-kırmızılı kulüp, Başakşehir'e 6 milyon Euro + Ömer Bayram'ı teklif etmişti.

        12

        Galatasaray'ın İrfan Can için son bir kez Başakşehir kulübü yöneticileri ile bir araya geleceği kaydedildi.

        13

        FALCAO

        Kolombiya Ligi ekiplerinden Millonarios FC'nin en büyük hissedarı Gustavo Serpa'nın Radamel Falcao ile temasta olduğu açıklandı. Serpa'nın Guarin ve Uribe'nin yanına Falcao'yu da getirmek istediği belirtildi.

        14

        OMAR YERİNE YEDLIN

        Sarı-kırmızılılar, Newcastle United forması giyen ve sezon başında Beşiktaş'ın da gündemine gelen ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin'le anlaşmaya vardı.

        15

        Bu sezon bitiminde İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Yedlin'le prensip anlaşmasına varan Galatasaray, önümüzdeki sezon bu oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

        16

        Newcastle United'taki geleceğinin belirsizliği nedeniyle mutsuz olan 27 yaşındaki futbolcu, kulübünün sözleşme uzatmak için kendisiyle henüz görüşmemesi üzerine sarı-kırmızılıların teklifini kabul etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ