Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gidilebilecek restoranlar ve mekanlar...
        1

        14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevdiğinizle dışarıda geçirmek istiyorsanız bu yazımız size! 14 Şubat'a günler kala restoranlardan otellere mekan önerilerini HABERTURK.COM okuyucuları için bir araya getirdik! Unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirmeniz dileğiyle...

        2

        MİNOA

        Kütüphane arasına yerleştirilen minik masalarıyla sıcacık bir atmosfer sunana Minoa, Beşiktaş Akaretler'de yer alıyor.

        3

        Filtre kahvesi ve tatlılarıyla öne çıkan mekan kitap kurdu çiftler için birebir...

        4

        WYNDHAM GRAND KALAMIŞ

        Anadolu Yakası'nda yer alan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde romantizmin büyüsünü yaşamak isteyenlere aşk tılsımlı bir deneyim yaşatacak.

        5

        Otelin terasında bulunan Ouzo Roof Restaurant, geceye özel hazırladığı aşk menüsü ve canlı müzik programıyla aşıkları Kalamış Koyu'nda bekliyor.

        6

        Eğer geceyi burada geçirmek isterseniz de çeşitli konaklama paketleri mevcut.

        7

        LALEZAR MEYHANESİ

        Hilton İstanbul Bosphorus'ta yer alan Lalezar Meyhane, 14 Şubat’ta size ve sevgilinize unutamayacağınız saatler yaşatmaya hazırlanıyor. Bu özel gecede sadece mum ışığı ile aydınlatılacak restoranda, sevgililer öncelikle özel kokteyller ve kanepelerle karşılanacak. Lalezar Meyhane bu özel geceyi ölümsüzleştirmek için geleneksel fotoğraf çekimini de unutmuyor.

        8

        LACİVERT RESTAURANT

        Tarihi bir boğaz yalısında 1999 yılından bu yana hizmet veren ve bir boğaz klasiği haline gelen Lacivert, 14 Şubat'a özel hazırladığı menüsüyle çiftleri bekliyor.

        9

        Anadolu Yakası'nda, Beykoz'da bulunan restoran, Akdeniz mutfağından beslenen özgün tarzıyla çiftlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

        10

        AKIN RESTORAN

        Yazın bahçede keyifli bir ortam sunan, kışın da sıcak bir atmosfer yaratan Akın Restoran samimi bir Sevgililer Günü ortamı sağlıyor. Karaköy'ün bilindik mekanlarından biri olan Akın Restoran'da kahkahalı, romantik bir 14 Şubat geçirebilirsiniz.

        11

        CONRAD İSTANBUL

        Conrad İstanbul Bosphorus, bu Sevgililer Günü’nde sizi sevgilinizle unutamayacağınız anılar yaratmaya davet ediyor.

        12

        Muhteşem bir akşam yemeği ve sürprizlerle dolu konaklama paketiyle aşk dolu bir "Sevgililer Günü" Conrad İstanbul Bosphorus ayrıcalığıyla sizleri bekliyor.

        13

        Çiftlere özel iki alternatifin sunulacağı bu özel günde dileyen misafirler Sevgililer Günü Paketi’ni tercih ederek hem Sevgililer Günü yemeği hem de Conrad İstanbul Bosphorus’ta konaklama ayrıcalığını yaşarken; konaklama tercih etmeyen misafirler Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan akşam yemeğinin keyfini çıkarabilecekler.

        14

        CASA Dİ PERA

        Asmalı Mescit’te yer alan Casa di Pera, Sevgililer Günü’nde romantizm rüzgarları estirecek. Sıcak ortamı ile her anı keyfe dönüştüren Casa di Pera'da sevdiğinize romantik bir akşam yemeği armağan edin.

        15

        Toskana Mutfağı’ndan örnekler sunan Casa di Pera, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel "Aşk Menüsü" hazırladı.

        16

        Aşk şarkıları repertuarıyla gerçekleştirilecek canlı caz müzik performansıyla Casa di Pera, İtalyan romantizminin doruklarına çıkmayı vadediyor.

        17

        IZAKA RESTAURANT

        CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul'un terasında yar alan IZAKA Restaurant, Sevgililer Günü'ne özel bir gece hazırladı!

        18

        CVK Park Bosphorus Hotel'in Sevgililer Günü paketleri ise şöyle...

        Sevgililer Günü Akşam Yemeği ve 2 kişilik oda kahvaltı konaklama
        Safira SPA’da çift kişilik Bali masajı ve 2 kişilik oda kahvaltı konaklama
        Sevgililer Günü akşam yemeği, Safira SPA'da çift kişilik Bali masajı ve 2 kişilik oda kahvaltı

        19

        ELITE WORLD

        Elite Word'de Sevgilinizle ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya ve ekibi tarafından hazırlanan özel "Sevgililer Günü Menüsü"yle aşk şarkınız eşliğinde romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

        20

        Ya da Elite World Hotels bünyesinde yer alan Jazz Company, The Grill, L’Oliva, ve Tepebaşı Ocak Restaurant’ta kendinizi romantizme bırakabilirsiniz.

        21

        DELİMONTİ

        Anadolu'nun zengin malzeme çeşidini ve geleneksel pişirme tekniklerini, evrensel mutfak anlayışı ile misafirlerine sunan Delimonti, Sevgililer Günü’nde, özel olarak hazırlanan menüsü ve sıcak atmosferi ile misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.

        22

        Lezzetli menüsü ve sıcak atmosferine, Sevgililer Günü’ne özel solo keman performansı ile keyif katacak olan Delimonti, misafirlerine özel bir 14 Şubat kutlaması vadediyor.

        23

        MONOCHROME

        Monochrome, 14 Şubat akşamını bomontiada’nın renkli atmosferinde geçirecek misafirlerini 2 kişilik Sevgililer Günü menüsüyle karşılıyor.

        24

        Monochrome’un Sevgililer Günü menüsünü tercih edenler, aynı zamanda bugüne özel olarak, Hilton Bomonti’de indirimli konaklama imkânından yararlanabiliyor.

        25

        YENİ TÜRKÜ

        Yeni Türkü, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Trump Cadde’de sahne alacak. Akşam saat 19.00’da başlayacak konserde Yeni Türkü, dünden bugüne unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Konsere katılım ücretsiz.

        26

        PERA PALACE HOTEL

        Pera Palas Hotel'de büyüleyici manzara ve tarihi atmosferde canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

        27

        Gece otelde konaklamak isteyenlerin paketinde delüks veya süit odada konaklama, sabah ise açık büfe kahvaltı var. Dilerseniz de 14 Şubat'da 15.00 18.00 arası çay saatine katılabilirsiniz.

        28

        THE POPULIST

        Tüm çiftlerin heyecanla beklediği, hediye seçiminden, o akşamı geçirecekleri mekân arayışlarına kadar hazırlıklara günler öncesinden başladıkları ve her detayın kusursuz olmasını arzu ettikleri 14 Şubat Sevgililer Günü, The Populist’in özgün konsepti ve atmosferiyle unutulmaz bir güne dönüşüyor.

        29

        İstanbul'un yükselen yerlerinden Bomontiada'da bulunan The Populist, 14 Şubat'ta unutulmaz bir gece sunuyor. Yiyecek-içeçek menüsü ve ambiyansıyla mekan, samimi bir ortam yaratıyor.

        30

        UP-TERAS

        Eski bir liman bölgesi Karaköy'de bölgenin ruhuyla örtüşen SuB Karaköy'ün mekanı UP-Teras 14 Şubat'ı sevgilinizle kutlayabileceğiniz özel bir yer...

        31

        AŞŞK KAHVE

        Eğer Sevgililer Günü'nü rahat bir ortamda geçirmek istiyorsanız Aşşk Kahve uygun bir seçenek.

        32

        Hem konumu, hem de deniz manzarasıyla beğenilen Aşşk Kahve tatlı menüsüyle de cezbediyor.

        33

        MÜKELLEF

        Manzarası, mezeleri ve leziz yemekleriyle öne çıkan Mükellef, Karaköy'ün ilgi gören restoranları arasında...

        34

        Romantik bir akşam yemeği yiyip içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz bir mekan müzik seçimiyle de başarılı...

        35

        SUR BALIK ARNAVUTKÖY

        Sur Balık Restoran Arnavutköy, İstanbul'un güzelliğini Boğaz'dan seyretmek isteyenler için ideal bir noktada yer alıyor.

        36

        Deniz ürünlerini sevenler için, usta eller tarafından restoran, Sevgililer Günü'nde gidilebilecek mekanlardan biri...

        37

        BAYLAN

        Tarihi 1923 yılına dayanan, Cumhuriyet ile eşit yılda kurulan Baylan, kendine has lezzetleri ve taze kahvesiyle Sevgililer Günü'nde sıcak bir ortam vadediyor.

        38

        Bebek ve Kadıköy'de şubeleri bulunan Baylan'a giderseniz trüf pasta ve kup griyeyi mutlaka tatmalısınız.

        39

        VIKTOR LEVI MODA

        Kadıköy Moda'nın sevilen mekanlarından olan Viktor Levi, dekorasyonu ve tarihi dokusuyla romantik bir ortam vadediyor. Mekan, kendi ürettiği şarapları ve ilk açıldığı zamanki ambiyansıyla hoş ve keyifli bir ortam hazırlıyor.

        40

        HILTON İSTANBUL BOMONTİ

        Hilton İstanbul Bomonti, her zevke ve bütçeye uygun seçenekleri ile romantizm dolu bir Sevgililer Günü vadediyor. Dilerseniz panoramik muhteşem bir İstanbul manzarası sunan barı Cloud 34'ün lezzetiyle ün yapmış sushilerini canlı müzik eşliğinde deneyimleyebilir; isterseniz lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe'taki Eat, Pray, Love konsept menüsünün keyfini çıkarabilirsiniz.

        41

        Sevgililer Günü'nde dinginlik arayan çiftler ise spa paketi ile aşklarını ve ruhlarını tazeleme fırsatı bulacaklar.

        42

        FRANKIE İSTANBUL

        Boğazı kucaklayan Frankie İstanbul, 14 Şubat Çarşamba akşamı ‘’aşkçı şarkılar’’ temasıyla Merve Çaloğlu'nu sahnesinde ağırlayacak.

        43

        Sevgililer Günü'ne özel sunduğu; kök sebzelere sarılmış Akya sashimi, ikili dolma, bal kabak püreli surf & turf, kaya levrek ızgara ve ağır ateşte pişmiş dana kaburga, tatlıda ise Lor Peyniri Dondurma & Kestane seçeneklerinin yer aldığı menüsüyle Frankie İstanbul çiftlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

        44

        Pop müziğinin sevilen sanatçısı Yalın, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde saat 21.00’da TİM Show Center’da en güzel güzel şarkılarını seslendirmenin yanı sıra, seyircisine birçok sürpriz de gerçekleştirecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ