Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2018 Akrep yıllık burç yorumları
        1

        Sevgili Akrepler, 2018’de kim ve ne olduğunuzu görecek, kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak.

        2

        İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız. Öğrenme ve deneyim kazanmanın bir parçası olan bu süreçte, insanlardan ve kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

        3

        12 yılda bir gelen ve önünüzdeki 12 yılın konu ve olaylarını belirleyecek olan bu dönemde, şansın ayağınıza gelmesini beklemeyin. Kafanızda oluşturduğunuz plan ve projeleriniz varsa harekete geçin, uğraşın, yeni insanlarla tanışın, farklı yerlerde bulunun.

        4

        Hayat size karşılığını en güzel şekilde verecek. Geleceğiniz adına şansla hareket edeceğiniz bu yılda, yakın çevre sorumluluklarınız sizi biraz bunaltabilir.

        5

        Akrabalarınızın hayatındaki dönüşümler ve testler yüzünden hayatı biraz dar algılamanız mümkün. Bu noktada Jüpiter’den alacağınız desteklerle hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

        6

        EĞİTİM

        Büyük başarılar sizi bekliyor

        Satürn’ün ilk, orta ve lise alanlarınızda bulunması sıkı bir çalışma hayatına entegre olmanız gerektiğini gösteriyor sevgili öğrenci Akrepler.

        7

        Bazı konuları öğrenmekte zorlanabilir, sevdiğiniz derslerinizle aranıza mesafe koyabilirsiniz ama disiplinli olursanız ve gereken azmi gösterirseniz çok büyük başarılar sizi bekliyor.

        8

        19 Mayıs’tan sonra eğitim hayatınızın üzerine düşebilirsiniz. Öğrenmekten, başkalarına faydalı olup öğretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Doğru ilişkilerle öğretmenlerinizle doğru bir iletişim içine girebilir ve sınavlarınızdan güzel sonuçlar alabilirsiniz.

        9

        13 Temmuz’daki Güneş tutulmasıyla birlikte yabancı ülkede alınacak bir eğitimin kapıları hızlı bir şekilde aralanabilir. Üniversite sonuçlarıyla beraber başka bir ülkeye veya şehre gitme konuları hızlanabilir.

        10

        22 Aralık’taki dolunay, eğitim ve gelecek fırsatlarınızı artıracak. Bu fırsatlar yüzünüzü güldürebilir.

        11

        AŞK-EVLİLİK-İLİŞKİLER

        İlişkileriniz sizi besleyecek

        BU yıl Jüpiter’den alacağınız güzel etkileşimlerle ilişkilerden yana şanslı olacaksınız. Uzun vadeli bir ilişki başlayabilir.

        12

        18 Ocak’tan sonra ailenizdeki insanlarla bağlarınızı güçlendireceksiniz. 11 Şubat itibarıyla sizi besleyecek önemli ilişkiler içine gireceksiniz.

        13

        Çocuğunuza olan ilginiz artabilir. Evlenmeyi düşünüyorsanız, 16 Şubat’taki parçalı Güneş tutulmasından sonra işlerin rahat ilerlediğini görebilirsiniz.

        14

        Sakinliğinizi koruyun

        Hayatınızın amacı aşksa, mart ayında kendinizi bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hissedebilirsiniz. 1-2-4 Mart’ta şans rüzgârlarının sizin için estiğini göreceksiniz.

        15

        20 Nisan itibarıyla kendinizi özel ilişkilerinize adayabilirsiniz. 16 Mayıs’tan sonra enerjinizi ailenize ve ev konularına harcayacaksınız.

        16

        26 Haziran’dan sonra geri gitmeye başlayan Mars, ailenizle bazı sürtüşmeleri ve sıkıntıları ortaya çıkarabilir.

        17

        27 Temmuz’daki tam Ay tutulmasıyla beraber ailevi ilişkilerinizde koparıcı ve huzursuz etkiler altında olabilirsiniz.

        18

        Ağustos başında, özel hayatınızda risk içeren olaylara açıksınız. 9 Eylül’den sonra sosyalliğiniz artabilir, özel hayatınızda ve kişisel adımlarınızda göz doldurabilirsiniz.

        19

        24 Ekim’deki dolunayda aniden bir ilişkiye başlama, bitirme, taşınma, ortaklı işe adım atma veya bitirme gibi etkiler devrede. Sakin olmaya çalışın. Kasım başında eski aşklarla ilgili konuları açıklığa kavuşturmak isteyeceksiniz.

        20

        2 Aralık’ta Venüs’ün sizin burcunuza geçmesiyle, ilişkileriniz gün yüzüne çıkacak. Bol bol gezip keyif yapmak isteyeceksiniz.

        21

        İŞ-PARA-KARİYER

        Kazancınız artacak

        Satış reklam, pazarlama, bilişim, basın yayın, teknoloji, ulaşım ve iletişim işlerinizde önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Sorumluluklarınızı iyi üstlenir ve disiplinli bir şekilde girişimlerinizi gerçekleştirirseniz, bu sene sizi kimse tutamaz.

        22

        7 Ocak’ta maddi yönden sizi havalara uçuracak, tam da istediğiniz gibi bir anlaşma veya teklif ayağınıza gelebilir.

        23

        31 Ocak’taki tam Ay tutulmasında kariyerinizde bir üst noktaya geçebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        24

        İş teklifleri alacaksınız

        16 Nisan’daki yeniay iş hayatınızı hareketlendirecek. 1 gün önce Merkür’ün düzelmesi kozlarınızı artırıyor. Önemli işleriniz için bu yeniay zamanını ve sonraki dönemi kullanın. 18 Nisan’da yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

        25

        Mayıs başında ortak parasal işlerinizde aldanmalara açıksınız. Riskli adımlardan 7 Mayıs’a kadar kaçının.

        26

        29 Mayıs’taki dolunayda elinize para geçebilir. 13 Haziran’dan sonra kariyerinizde güzel ilişkiler içine gireceksiniz. Önemli insanlarla tanışabilir, üstlerinizle aranızdaki bağlantıyı kuvvetlendirebilirsiniz.

        27

        13 Temmuz’daki parçalı Güneş tutulması, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak girişimler, ticaret, ithalat, ihracat ve hukuki konularda beklenmedik gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir.

        28

        11 Ağustos’taki Güneş tutulmasıyla birlikte iş hayatınızda bir terfi ve önemli bir adım söz konusu olabilir.

        29

        Yatırım yapabilirsiniz

        25 Eylül’deki dolunay, duygusal sıkışmalar yaratabilir.

        30

        31 Ekim ve sonrasında maddi konularda becerileriniz artabilir. Para işlerinizi yatırıma dönüştürmek ve ticari bağlantılar yapmak için harekete geçebilirsiniz.

        31

        7 Kasım’daki yeniayla birlikte başlangıçlarınızı devreye sokacaksınız. 8 Kasım ve sonrasında maddi konularda çok şanslı bir döneme girebilirsiniz. Jüpiter para kazanımlarınızı artıracak, 1 yıl boyunca maddi gelirlerinizde bollaşma yaşanabilir.

        32

        22 Aralık’taki dolunay seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, eğitim ve yeni gelecek fırsatlarınızı artıracak.

        33

        Bu tarihlerde karşınıza gelecek olan fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Siz yine de parasal konularda gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.

        34

        SAĞLIK

        Sağlığınıza özen gösterin

        Jüpiter sağlığınızla ilgili konularda size göz kırpıyor. Kendinizle olan bağlantınız kuvvetli olacak, yalnız kötü alışkanlıklarınız varsa ve daha önceki dönemlerde kendinize iyi bakmadıysanız bazı sıkıntıların büyüdüğünü görebilirsiniz.

        35

        9 Mart-10 Temmuz arasında sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Haziran sonunda devreye giren Mars gerilemesinde de sağlığınızın üzerine düşün.

        36

        23 Mart itibarıyla 15 Nisan’a kadar sağlığınıza dikkat edin, iş alanlarınızda yaşayacağınız sıkıntılar sağlığınızda da sorunlara neden olabilir.

        37

        25 Eylül’de oluşacak olan dolunay, işinizde ve günlük koşturmalarınızda bazı duygusal sıkışmaları karşınıza getirebilir. Sağlığınıza bu dönemde ekstra özen göstermelisiniz.

        38

        YARIN: YAY BURCUNUN 2018 AŞK, İLİŞKİ, PARA, KARİYER, SAĞLIK VE EĞİTİM HARİTASI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ