Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2018 Boğa burcu yıllık burç yorumları
        1

        2018 Boğaların yılı olacak! Jüpiter’den alacağınız etkilerle ilişkiler tarafında ve iş dünyasında fırsatlar sizinle olacak. Bekârsanız bu yıl evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evliliğinizde, ilişkiniz varsa ilişkinizde şans ve fayda sağlayacaksınız.

        2

        Yine eşinizin hayatında güzel gelişmeler ve şanslar oluşabilir. Taşınmayı ve başka bir yere yerleşmeyi düşünüyorsanız hayat sizi destekleyecek.

        3

        2018’de Satürn’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber birkaç yıl boyunca seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artacak.

        4

        Bir yandan da Satürn’den Güneş’inizin alacağı güzel açılarla attığınız adımların sizi desteklediğini ve geliştirdiğini göreceksiniz.

        5

        AŞK, EVLİLİK, İLİŞKİLER

        Aşk hayatınızda güller açacak

        Özel hayatınıza 6 Ekim’den sonra dikkat etmelisiniz. Eski ilişkiler gündeme gelirken var olan ilişkinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Evlilik, söz ve nişan işlerinizi 6 Ekim-16 Kasım arasına denk getirmeyin.

        6

        31 Ocak’ta gerçekleşen Tam Ay Tutulması aile ve yuva alanlarınızı tetikliyor. Ailevi konularda bu tutulmayla beraber beklenmedik olaylar devrede olabilir.

        7

        2 Mart’ta oluşan Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Tanışacağınız bir insanla kendinizi aşkın ortasında bulabilirsiniz.

        8

        EKİM AYINA DİKKAT!

        Haziran ayı özel hayatınızda karşılaşacağınız güzel etkilerle başlıyor. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizden bir insandan alacağınız teklifi değerlendirebilirsiniz.

        9

        10 Temmuz itibarıyla aşka ve keyfe yöneliyorsunuz. Üç hafta boyunca aşk hayatınızda güller açabilir, didiklememek şartıyla.

        10

        11 Ağustos’ta gerçekleşen Parçalı Güneş Tutulması, aile hayatınızı ve yuvanızı etkileyecek. Bu alanlarda hızlı ve beklenmedik gelişmeler içine girilebilir.

        11

        9 Eylül itibarıyla özel ilişkilerinize yoğunlaşacak, sevdiğiniz insanla bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyeceksiniz.

        12

        6 Ekim itibarıyla Venüs gerilemeye başlıyor. Venüs gerilemesi özel hayatınızda birtakım sıkıntı ve sorunları ortaya çıkarabilir.

        13

        24 Ekim’de gerçekleşen Dolunay hayatınızı ilgilendirecek önemli konuları karşınıza getirebilir. İlişkinizde olup bitenlere göre karar verebilir, kendinizi hassas oluşumlar içinde bulabilirsiniz.

        14

        2 Aralık’ta Venüs’ün özel ilişki alanlarınıza girmesiyle beraber, çok baskıcı ve şüpheci davranmazsanız yaşayacağınız ilişki sorunlarını düzeltebilirsiniz. Birkaç gün dişinizi sıkın, 6 Aralık’ta Merkür düzelecek ve ilişkileriniz adına derin bir oh çekeceksiniz.

        15

        EĞİTİM

        Başarı çok yakınınızda

        Eğitim alanlarınız 13 Temmuz’da oluşan Güneş tutulmasıyla daha da önem kazanacak. Yaz aylarından itibaren eğitim hayatınızda özellikle yurtdışı eğitim veya kurslarınızda, seminerlerinizde sorunlara açık olabilirsiniz.

        16

        Bu sadece yaz dönemini kapsayabilir. Çok çalışarak, uğraşılarınızı artırarak istediğiniz istikrarı ve başarıyı sağlayabilirsiniz.

        17

        11 Ocak’ta eğitim ve öğrenme alanlarınız artıyor. Özellikle yüksek eğitime, yurtdışı bağlantılı kurslara, seminerlere daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Öğrenmekten keyif alacağınız bir dönem.

        18

        12 Haziran’dan sonra eğitim ve öğrenim konularına daha fazla vakit ayıracaksınız.

        19

        16-21 Haziran’a dikkat etmelisiniz. Eğitim hayatınızda alacağınız bazı sonuçlar canınızı sıkabilir veya siz böyle hissedebilirsiniz.

        20

        SAĞLIK

        Sağlığınıza dikkat edin

        Sağlık evinizin yöneticisi Venüs’ün gerilemesi, sağlıkla ilgili sıkıntıları karşınıza getirebilir. 6 Ekim-15 Kasım arasında sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

        21

        20 Mart’tan sonra sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmalı, baş bölgenizi soğuk havalardan ve tehlikeli durumlardan korumalısınız.

        22

        Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma riskiniz, isteksiz ruh haliniz bu dönem sizi zorlayabilir.

        23

        İŞ-PARA-KARİYER

        Bu sene kariyer ve iş hayatınızda sizi daha az tanıyan çevrelerde, etrafınızdaki insanlarla yapacağınız işlerinizde kalıcı sonuçlar yaratabilirsiniz. 26 Haziran’dan sonra önemli girişimlerden uzak durun. Bu dönemde atılacak büyük adımlar fos çıkabilir ve uzun vadede sizi zorlayabilir.

        24

        Haziran sonundan 27 Ağustos’a kadar işlerinizi rölantiye almalısınız.

        25

        15 Şubat’taki Güneş tutulması ve 27 Temmuz’daki Ay tutulması kariyerinizi ve iş hayatınızı şekillendirebilir.

        26

        18 Ocak ve sonrasında odak noktanız kariyeriniz olabilir. Kendinizi ortaya koyacağınız üç haftalık bir döngü içine gireceksiniz.

        27

        15 Şubat’ta oluşan parçalı Güneş tutulması, kariyerinizde güzel ve hızlı açılımları karşınıza getirebilir.

        28

        17 Mart’ta oluşan Yeniay, ortamlarınızdaki değişiklikler için sizi destekleyecek. 23 Mart’ta Merkür gerilemeye başlıyor. Para ve aşk alanlarınızı yöneten Merkür gerilemesi bu alanlarda var olan iletişim sıkıntılarını ve problemleri karşınıza getirebilir.

        29

        Nisan ayında birtakım işlerinizde engeller ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle uzak yolculuklarda olmanız gerekebilir. 2, 4 ve 5 Nisan bu anlamda dikkat çekiyor.

        30

        13 Mayıs itibarıyla fikirlerinizi ve düşüncelerinizi konuşmaktan çekinmeyeceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.

        31

        İŞ TEKLİFİ ALABİLİRSİNİZ

        13 Haziran’da oluşan Yeniay, maddi konularda önemli kararlarınızı destekleyecek. Mal veya mülk almak, yatırım yapmak istiyorsanız bu Yeniay’ı değerlendirin.

        32

        27 Temmuz’da oluşan tam Ay tutulması, kariyerinizde önemli konu ve olayları hızlandırabilir. Sizi hırslandıran konular artacak, anlık kararlar almaya yatkın olabilirsiniz.

        33

        Ağustos başında iş ve kariyer mücadeleleriniz risk almanızı ve düşünmeden hareket etmenizi sağlayabilir.

        34

        11, 13, 16 Eylül tarihleri ve iş alanlarınızda şansınız yüksek çalışacak. Karşınıza gelecek olan fırsatları değerlendirmeye çalışın.

        35

        Ekim ayında iş hayatınız, rutin işleriniz ve özel hayatınız bir koldan ilerleyecek. 31 Ekim’den sonra iş ve hizmet alanlarınızda bazı ilişkilerinizde sorunlara açıksınız. İşyeriniz varsa yeni bir eleman alımı, çıkarımını bu döneme denk getirmeyin.

        36

        8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçiyor. Ortaklaşa parasal işlerinizde oldukça şanslı olacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Banka, kredi, vergi, miras, eşin parası, ortak para kullanımınız gibi konularda fırsatlar karşınıza gelebilir.

        37

        9, 11 ve 15 Kasım’da iş hayatınızda destekleneceksiniz.

        38

        7 Aralık’ta oluşan Yeniay parasal konularda önemli kararlarınızı uygulamanız adına keyifli olabilir. Bu ay arkadaş ortamlarınızdan iş teklifleri alabilirsiniz ama yanıltıcı etkilere karşı her işinizi sağlama almaya bakın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ