Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2018 İkizler burçları için dönüşüm yılı
        1

        Sevgili İkizler burçları, 2018 yılında ortak para alanlarınızda sorumluluklar üstleneceksiniz. Ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız devrede olacak. Bu, hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek. Yapmanız gereken borç almak, vermek ve başkalarına kefil olmak gibi durumlara girişmemek, riskten kaçınmak ve vergi konularınızı göz ardı etmemek. Çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli, işbirliğinden kaçınmamalısınız.

        2

        2018 yılında yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsul alacaksınız. Kendinizi göstermek istiyorsunuz. İş değiştirmek, yeni bir işe başlamak, yeni projelere dahil olmak ve kendinize uygun işi seçmek bu yıl fazlasıyla kolay olacak.

        3

        AŞK, EVLİLİK, İLİŞKİLER / BİR İLİŞKİYE BAŞLAYABİLİR YA DA EVLENEBİLİRSİNİZ

        2 Mart’ta oluşacak dolunay, ev ve aile alanlarınızda duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Önemli bir aile işine odaklanabilirsiniz. 31 Mart’ta oluşacak dolunay, aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal çevrelerde vakit geçirmeniz işe yarayabilir, biriyle aşka yelken açabilirsiniz. 24 Nisan ve sonrasında geziler, sohbetler, kısa tatiller moralinizi yerine getirebilir. 29 Mayıs’taki dolunay özel ilişkilerinize yoğunlaşmanızı sağlayabilir. Bekârsanız bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

        4

        26 Haziran’da Mars geriliyor. 13 Ağustos’a kadar arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda da sorunlara açıksınız. 10 Temmuz’da Jüpiter’in düzelmesiyle beraber evinize daha fazla vakit harcayabilirsiniz. 26 Temmuz’da Merkür, iletişim evinizde gerileyecek. 3 hafta boyunca yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat edin. 2 Ağustos’ta seyahat halindeyseniz beklenmedik olayların sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Araba kullanırken dikkatli olun, enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

        5

        7 Ağustos itibarıyla aşk hayatınızda sevginizi göstereceğiniz, dengeyi sağlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Partileri, eğlenmeyi sevecek, flörtöz olmaktan mutluluk duyacaksınız. Hayatınızda biri varsa paylaşımlarınız artabilir. Eylül ayında aynı anda birçok konuyla uğraşacaksınız. Hepsinin üstesinden gelebilirsiniz. 22 Eylül’den sonra eğlenceli bir dönem başlıyor, 1 gün sonra Güneş’in de bu alana girmesiyle beraber aşka, keyfe, eğlenceye, sanatsal konulara ve varsa çocuğunuza, daha fazla önem vereceksiniz.

        6

        10 Ekim’de oluşacak yeniayı, aşk hayatınızda ve çocuğunuzla ilgili konularda adımlar atmak için kullanabilirsiniz. Sanatsal işleriniz için atılımlarınızı başlatabilirsiniz. 31 Ekim’den sonra sevgi konularında sıkıntılara dikkat edin. Kasım ayında karşınıza eski ilişkiniz geldiyse beraber planlar içine girebilirsiniz, 9 Kasım bunun için uygun. 8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçiyor. 1 yıl boyunca özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde güzel fırsatlarınız olacak. Söz, nişan ve evlilik için güzel bir dönem başlıyor.

        7

        İŞ-PARA-KARİYER / SAĞLAM ADIMLAR ATACAKSINIZ

        İŞ hayatınızda sağlam ve istediğiniz türden adımlar atılabilir. Ancak yılın ikinci yarısında dikkatli olmalısınız. 6 Ekim-15 Kasım arasında iş ilişkilerinizde sıkıntılar oluşabilir. 13 Temmuz’daki Güneş tutulmasında elinize bir para geçebilir. Bu parayı kendiniz, borçlarınız ve yatırımlarınız için değerlendirebilirsiniz.

        8

        3-7-8-9-10 Ocak’ta güzel bir iş fırsatınız olabilir. 31 Ocak’taki tam Ay tutulmasında satış, reklam, tanıtım, pazarlama, teknoloji ve sosyal medya alanlarınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 11 Şubat ve sonrasındaki 3 haftada kariyerinizde sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Zam, terfi veya gelecekle ilgili konuları konuşmak için harekete geçebilirsiniz.

        9

        Mart ayı işlerinizi düzene sokmak, güzel anlaşmalar yapmak, fırsatların artması anlamında oldukça etkili olacak. 1-2-3 Mart’ı iş görüşmeleriniz açısından es geçmeyin. 17 Mart’ta oluşacak yeniay, başlatmak istediğiniz işler adına sizi destekliyor.

        10

        16 Mayıs’tan sonra yaklaşık 1.5 ay boyunca enerjinizi dış ortamlara, seyahatlere, yabancılarla yapılacak olan işlere, yurtdışı kontaklarına harcayacaksınız. Hukuki meselelerde mücadeleleriniz artabilir. Enerjinizi iyi kontrol edin. 19 Mayıs itibarıyla para kazanma beceriniz artarken, ailenize ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalar da hızlanabilir.

        11

        YATIRIMLARINIZI PLANLAYIN

        12 Haziran ve sonrasında parasal konulardaki görüşmeleriniz hızlanabilir. Yatırımlarınız için planlar yapabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor. 13 Haziran’daki yeniay kişisel girişimlerinizi destekleyeecek. Önemli adımlarınızı bu tarih ve sonrasında atabilirsiniz. Beklenmedik yerlerden gelecek olan bir para kazancınız yüzünüzü güldürebilir.

        12

        26 Temmuz’da Merkür, iletişim evinizde gerileyecek. 3 hafta boyunca önemli işlerden ve başlangıçlardan uzak durun. 11 Ağustos’taki parçalı Güneş tutulmasında, tamamlanması gereken işlerinizi hızlandırın. 26 Ağustos’taki dolunay, kariyerinizde hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Toplum önü işlerinizi iyi dengelemelisiniz. 11-12-13-16 Eylül yapılması gereken işlerinizi yola koyduğunuz, karşınıza güzel fırsatların geleceği tarihler.

        13

        10 Ekim’de Merkür, iş ve hizmet alanlarınıza geçerek yaşadığınız sorunlara çözüm üretmenizi sağlayabilir. Yalnız 11-19 Ekim tarihlerinde sakin davranmak kolay olmayabilir. 16 Kasım’da Venüs gerilemesi sona eriyor. Parasal konulardaki sıkışmalarınız düzelebilir. Bu tarih ve sonrasında kariyer hayatınızda enerjinizi göstermeye başlayacaksınız. Toplumsal konular ve iş hayatınızdaki mücadeleleriniz artabilir.

        14

        SAĞLIK / KİLO KONTROLÜNÜ İHMAL ETMEYİN

        9 Mart ve sonrasındaki birkaç ay boyunca sağlığınızla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde aldığınız kiloları vermek için harekete geçebilirsiniz. 20 Nisan sonrası sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. İsteksizliğiniz artabilir. Boğaz, tiroit bezleri ve ses tellerine dikkat edin. Üşütmeye ve nezleye yakalanma olasılığınız yüksek görünüyor.

        15

        21 Mayıs’tan itibaren sağlığınızda güçleniyorsunuz. 9 Eylül’den sonra yemeğe ve tüketmeye olan ihtiyacınız yüksek olacağından, kilo alımına açık olacaksınız.

        16

        EĞİTİM / ÖNEMLİ KARARLAR ALINACAK

        Bu sene eğitim hayatınız tutulmalarla hareketleniyor. 18 Ocak ve sonrasında yüksek eğitim hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. 15 Şubat’ta oluşacak parçalı Güneş tutulması eğitim konularınızı hızlandırabilir.

        17

        Eğitim hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. 27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması da eğitimsel konuları hızlandıracak. Eğitim hayatınızda alacağınız kararlar ve atacağınız adımlar çok önemli olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ