Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda 2018'in en popüler gelinlik modelleri
        1

        VERA WANG 2019 GELİNLİK MODELLERİ

        Amerikalı moda tasarımcısı Vera Wang, İlkbahar 2019 gelinlik koleksiyonunu tanıttı. Wang, koleksiyonda geleneksel gelinlik rengi olan beyaz dışında neredeyse her türlü rengin uçuk tonlarını kullandı. Mariah Carey, Victoria Beckham, Ivanka Trump'ın gelinliklerinin tasarımcısı olan Wang, renk seçiminde ressam Johannes Vermeer'den esinlendiğini belirtti.

        2

        Vera Wang, 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda çarpıcı ve asi bir gelini tanımlıyor. Asimetrik kesimiyle gelinlik modasına farklı bir soluk getiren ünlü tasarım evi, modernliğin ağırlıkta olduğu bir koleksiyon hazırladı.

        3
        7
        8
        9

        OLEG CASSINI 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Oleg Cassini, yeni sezon gelinlik modellerinde pek çok kadının zevkine hitap eden tasarımlarla göze çarpıyor. Straplez ya da kayık yaka, askılı ya da uzun kollu, dantel işlemeli, tül ya da şifon parçaları yeni sezonda bolca görebilirsiniz.

        19

        PROJECT BRIDAL

        Her kadının birbirinden farklı olduğu ve hayatlarındaki en önemli günde giyecekleri tasarımların da bunu yansıtması gerektiği felsefesiyle yola çıkan Project.Bridal, stil sahibi ve özgür ruhlu kadınlar için alışılagelmiş gelinlik anlayışının dışına çıkarak gelinlik tasarımlarına yeni bir soluk getiriyor.

        20

        Project.Bridal geleneksel gelinlik standartlarının dışına çıkmak isteyen her kadının kendini yansıtan bir gelinlik bulabilmesini amaçlıyor.

        21

        ELIE SAAB 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Doğu-Batı sentezinin modadaki en başarılı örneklerinden Elie Saab gelinlik modelleriyle yeni sezonda göz kamaştırıyor. Dişiliği öne çıkaran ünlü tasarım evi her sezon olduğu gibi bu sezonda da çiçeksi motifleri bolca kullanmış. Japon kiraz çiçeklerinden ilham alan gelinlikler kırmızı halıda yürüyormuş hissini doyasıya yaşatacak.

        31

        CAROLINA HERRERA 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Dünyaca ünlü marka, yeni sezonda rahatlığı ön planda tutan parçalarla karşımıza çıkıyor. Kabarık, prenses kesimin aksine modern ve zarif tasarımlarıyla ön planda olan Carolina Herrera tüm gözleri gelinin üzerinde toplamayı amaçlıyor.

        32
        33
        37
        38

        PRONOVIAS 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Pronovias, kadınsı kıvrımları vurgulayan, en klasik ve romantik gelinlerden en modern ve cesur gelinlere kadar herkes için pek çok seçeneğin bulunduğu bir koleksiyon hazırladı. Dantel detayların ve işlemelerin ağırlıkta olduğu gelinlik modelleri, kaliteli kumaşları ve el işçilikleriyle de ön planda.

        39
        49

        CHRISTOS 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Dünyaca ünlü marka Christos yeni sezonda kabarık, tül dataylı gelinlikleriyle karşımıza çıkıyor. Christos'un temasının ise rahatlık olduğunu kolayca söyleyebiliriz. Eğer aklınızda bir kır düğünü varsa ünlü markanın gelinlik modelleri aklınızda bir fikir oluşturmaya yardım edecektir.

        50
        51
        55
        56

        MARCHESA 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Romantikliğin doruklarındaki koleksiyonları ile gelin adaylarının hayallerini süsleyen Marchesa, zamansız modellerle dolu! Genellikle tül ve dantel kumaştan gelinlikler tasarlayan markanın yeni sezon gelinlik modelleri işlemeli kumaşlardan, uçuşan tüllerden ve düşük omuzlardan oluşuyor. Vintage görünümünde gelinlik arayışında olan tüm gelin adayları için Marchesa uygun bir seçim olabilir.

        57
        61

        LA SPOSA 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Straplezden kayık yakaya, A kesimden balık kesim gelinliğe kadar her türlü gelinlik modelini bulabileceğiniz İspanyol marka, tasarımlarında en fazla dantel kumaşı kullanıyor. Düşük omuzlu gelinlik arıyorsanız La Sposa size fikir verecektir.

        62
        63
        67
        68
        69

        OSCAR DE LA RENTA 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Balenciaga ve Lanvin gibi markalarla çalışan Oscar de La Renta, en büyük çıkışını 60'lı yıllarda Jacqueline Kennedy'ye kendi adını taşıyan tasarımlar hazırlayarak yaptı. Daha sonra da gelinlik modelleriyle adından söz ettirdi. Oscar de La Renta yeni sezonda da ihtişamı ve kaliteyi bir araya getiriyor. Her sezon birbirinden romantik koleksiyonlar sunan ünlü tasarımcı, George Clooney’nin eşi Amal Clooney'in gelinliğini de tasarlamıştı, söylemesi bizden!

        73
        74

        ZUHAIR MURAD 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Lübnan'lı tasarımcı Zuhair Murad, doğunun gösterişli güzellik anlayışını gelinliklerine taşıyor. Tasarımlarda sıkça transparan detaylar, ışıltılı işlemeler ve dantel detaylar kendini gösteriyor. Tasarımcının balık model gelinlikleri de favoriler arasında!

        75
        79
        80

        BERTA 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Dikkat çekici ve modern tasarımlarıyla kendini gösteren Berta'nın imzası derin sırt ve göğüs dekolteleri! Genellikle işlemeli ve transparan detaylı modellerin bulunduğu marka, iddialı gelin adaylarının es geçmemesi gereken bir tasarımcı...

        81
        88
        89

        NAEEM KHAN 2018 GELİNLİK MODELLERİ

        Hindistanlı modacı, tasarımlarına işleme detaylarını yansıtarak gelinliklerinde sıkça boncuk, dantel ve iplik işlemeleri kullanıyor. Naeem Khan yeni sezonda da işlemelerden kaçınmayarak modern fakat geleneksel anlayışta bir koleksiyon hazırlamış.

        90