Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2018 Terazi burcu yıllık burç yorumları
        1

        Sevgili Teraziler, 2018 yılında parasal anlamda çok güzel şanslara ve fırsatlara sahip olacaksınız. Bir ev almak veya mal mülk sahibi olmak, para biriktirmek veya harcamak bu yıl size her zamankinden daha cazip görünebilir.

        2

        2018 yılında aile hayatınıza, evinizle ilgili konulara yönelik hareket edeceksiniz. Ailenizle ilgili her türlü sorumluluk gündeminizde yer alacak. Bir emlak alımı, ev sahibi olmak gibi durumlar söz konusu olabilir. Yıl boyunca evinizin düzenine ve düzenlenmesine vakit ayırabilirsiniz.

        3

        Aile büyüklerinizin hayatındaki bazı hastalıklar ve problemler de olasılıklar arasında. Belki bir akrabanızın veya aile büyüğünüzün sizinle aynı evde yaşaması zorunluluğunu üzerinizde hissedebilirsiniz. 2018’de bir yandan da davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

        4

        EĞİTİM

        Öğrenim hayatınıza daha fazla asılın

        Eğitim konularında yaşayacağınız zorlanmaları Merkür gerilemelerinde takip edebilirsiniz. Yılda 3 kez gerileyen Merkür yüksek eğitim hayatınızda iletişim sıkıntılarını karşınıza getirebilir. Mart ve temmuz ayları arasında öğrenim hayatınıza daha fazla asılmalısınız.

        5

        Yılın son aylarına doğru eğitim ve öğrenim hayatınızda çok başarılı olacağınız bir sürece gireceksiniz. 8 Kasım’dan sonra öğrenim alanında güzel şanslar karşınıza gelebilir. 7 Aralık’taki yeniayla birlikte okul hayatınızda ve eğitim alanlarınızda kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.

        6

        İŞ-PARA-KARİYER

        Önemli bir iş teklifi alacaksınız

        7-8 Ocak’ta maddi konularda güzel şanslarla karşılaşabilirsiniz. Yatırımlarınızdan elde edecekleriniz yüksek olabilir. 26 Ocak sonrasında iletişim, satış, reklam, pazarlama, tanıtım, yayıncılık ve network alanlarında uğraşılarınızı artırabilirsiniz.

        7

        Mart ayında işkollarınızdaki güzel ilişkiler size para getirisi sağlayabilir. 1-2 Mart, şansınızın iyi olacağı tarihlerden. 31 Mart ve sonrasında ortak parasal konularda güzel gelişmeler olacak. Borçlarınızı yeniden yapılandırabilir ve sıkıntılarınıza çözümler bulabilirsiniz. 30 Nisan’daki dolunayda elinize önemli bir para geçebilir.

        8

        Kredi alacak ya da bir borcun altına girecekseniz, 15 Mayıs’taki yeniaydan sonra yapın. 1-2 Haziran’da çok şanslı etkiler altındasınız. Önemli bir iş teklifi sizi yukarılara taşıyabilir. 13 Haziran’daki yeniay da girişimlerinizi destekliyor.

        9

        FIRSATLARI DEĞERLENDİRİN

        13 Temmuz’daki parçalı Güneş tutulması, kariyerinizde hızlı başlangıçlar yaratabilir. İşlerinizin daha hızlı ilerlediğini görebilir ve karşınıza gelecek önemli fırsatları değerlendirebilirsiniz. 12-14-22 Temmuz’da maddi-manevi tatmin sağlayacaksınız.

        10

        Para getirileriniz yüzünüzü güldürürken yeni işleri de tetikleyebilir. 9 Eylül ve sonrasında kazançlarınızı artırabilirsiniz. 6 Ekim’de Venüs para alanlarınızda gerileyecek, ekim sonuna kadar parasal konularda sorunlarla uğraşabilirsiniz. Büyük bir borcun altına girmeyin, yatırım yapmayın.

        11

        16 Kasım’da yöneticiniz Venüs düzeliyor. Hayatınızda daha hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Enerjinizi iş ve hizmet konularına harcayacaksınız. 2 Aralık’tan sonra para kazançlarınıza, getirilerinize, yatırımlarınıza ve harcamalarınıza kanalize olabilirsiniz.

        12

        İş alanlarınızda 3-6 Aralık’ta enerjinizi yüksek tutmalısınız. Zira bazı hayal kırıklıkları oluşabilir. 22 Aralık’taki dolunayda kariyerinize ve iş hayatınıza yöneleceksiniz. İş hayatınızda aniden ortaya çıkacak bir durum veya konu, ilginizi bu alana kaydırmanıza neden olacak. Bu dönemde kariyerinizle aileniz arasındaki dengeye dkkat etmelisiniz.

        13

        AŞK-EVLİLİK-İLİŞKİLER

        Çocuk sahibi olabilirsiniz

        Satürn’DEn alacağınız etkilerle eviniz ve ailenizle ilgili önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Terazi burcunun ilk 10 günlük diliminde doğduysanız Satürn’den alacağınız ters açılarla erkek figürleriyle anlaşmanız kolay olmayabilir.

        14

        Ocak ve temmuz sonunda oluşacak tutulmalarla aşkı bulabilir veya evliyseniz çocuk sahibi olabilirsiniz. 31 Ocak’taki tam Ay tutulması, sosyal çevrenizi hareketlendirecek. 15 Şubat’taki Güneş tutulmasıysa aşk hayatınızı etkileyecek.

        15

        31 Mart’taki dolunayda fiziksel görünümünüzle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Nisan başında eşinizle kendi ailenizin ilişkilerine dikkat edin. Eşinizin kariyeriyle ilgili bir sıkıntı da devrede olabilir. 16 Nisan’daki yeniay ikili ilişkilerinizde önemli kararlara zemin hazırlayabilir.

        16

        YUVANIZA ÇEKİLECEKSİNİZ

        16 Mayıs itibarıyla enerjinizi aşka, eğlenceye, sevgiye ve çocuğunuza akıtacaksınız. 26 Haziran’da Mars geriliyor. Çocuğunuzla bağlantılarınıza dikkat edin. Yarım kalmış eski aşklarınız karşınıza çıkabilir. 27 Temmuz’daki tam Ay tutulması, aşk hayatınızı tetikleyecek.

        17

        13 Ağustos’tan sonra Mars, aile hayatınızı zorlayabilir. 27 Ağustos’a kadar bu alanda dikkatli olun. 25 Eylül’deki dolunay, özel hayatınızda yaralarınızı sarmak için uygun bir dönem olacak. Duygusal kararlar alabilirsiniz.

        18

        9 Ekim’deki yeniay ise kişisel adımlarınız ve başlangıçlarınız için ideal olsa bile, sizin yöneticiniz olan Venüs geriliyor. Kişisel bazda çok para harcamadan yapacağınız işlerin üzerine eğilebilirsiniz. Bu dönemde büyük adımlar atmak size çok pahalıya mal olabilir. 22 Aralık itibarıyla kendinizi ailenize adayacaksınız. Dışarıda olmaktansa yuvanızda daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

        19

        SAĞLIK

        Beslenme şeklinize dikkat edin

        Terazi burcunun ilk 10 günlük diliminde doğduysanız, Satürn sağlığınızı, çevrenizdeki erkeklerin sağlığını, iş hayatınızı ve özel ilişkilerinizi zorlayabilir.

        20

        Hayatınızı yeniden yapılandırmalı, kuruntulardan sıyrılmalı, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 11 Şubat’tan sonraki 3 haftalık dönemde keyfiniz yüksek olacak. Tatlıya ve zengin yiyeceklere olan düşkünlüğünüz artabilir, bu da istenmeyen kilolara sebep olabilir. 18 Şubat’tan itibaren sağlığınızla ilgili düzenlemelerde bulunacaksınız. 22 Eylül itibarıyla sağlığınızda güzel gelişmeler olacak.

        21

        Kasım başında görüntünüze, sağlığınıza ve kişisel girişimlerinize, 16 Kasım’daysa ayaklarınıza ve sıvı dengenize dikkat edin. 7 Aralık’ta kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Zehirlenmelere ve ilaç etkileşimlerine karşı çok dikkatli olmalısınız.