Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos 7. Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödüller sahiplerini buldu

        HT Magazin'in haberine göre, Bodrum Trafo’da gerçekleşen törende SİSAY Emek Ödülleri’ne Eşref Kolçak, Atilla Olgaç, Deniz Gökçer ve Tarık Ünlüoğlu layık görüldü.

        BODRUM'DA ÖDÜL GECESİ

        Bodrum Türk Filmleri Haftası’nın ödül töreni Bodrum Trafo’da gerçekleştirildi. Gecede Osman Sınav, Eşref Kolçak ve Türkan Şoray gibi ustalar ödüllendirildi.

        SinemaSalonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ve Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından düzenlenen 7. Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda ödüller Bodrum Trafo’da gerçekleşen görkemli bir ödül töreni ile takdim edildi. Hakan Bilgin’in sunduğu gecede sinema dünyası- nın ünlü isimlerinin yanı sıra Türkiye’nin Oscar adayı ‘Ayla’ filminin oyuncuları ve ekibi de hazır bulundu.

        REKLAM

        TÖRENDE DUYGUSAL ANLAR

        Törende SİSAY Emek Ödülleri, Attilla Olgaç, Deniz Gökçer, Tarık Ünlüoğlu ve Eşref Kolçak’a takdim edildi. SİSAY Büyük Onur Ödülü Osman Sınav’a verilirken, SİSAY Yaşam Boyu Onur Ödülü ise Türkan Şoray’a gitti. Geceye katılamayan Şoray’ın ödülünü yapımcı Şükrü Avşar aldı. ‘Ayla’ filminin gerçek kahramanı 94 yaşındaki Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin filmin oyuncularından Taner Birsel’e SİSAY Başarı Ödülü’nü vermesi duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ