Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe 7 yaşındaki PSV taraftarından Cocu'ya mektup: "Lütfen kalabilir misin?" - Fenerbahçe Haberleri

        PSV Eindhoven takımını üç kez Hollanda şampiyonluğuna ulaştıran Philip Cocu, Guus Hiddink ve Dick Advocaat'ın ardından Fenerbahçe'nin 3. Hollandalı teknik direktörü olmaya hazırlanıyor.

        Hollanda spor basınına göre, sarı-lacivertli takımın Cocu ile ilgili seçimi, "sürpriz bir karar." Hollanda dışında uluslararası antrenörlük deneyimi bulunmayan eski orta saha oyuncusunun, Fenerbahçe'de başarılı olup olmayacağı tartışılıyor.

        Hollanda medyasına göre, Ali Koç'un başkanlığa seçilmesinden sonra yeniden yapılanma sürecine giren Fenerbahçe, Cocu ile prensip anlaşmasına vardı. Öte yandan PSV taraftarları da Cocu'yu kaybetmek istemiyor.

        Cocu’nun PSV’den ayrılacak olmasının yankıları Hollanda’da sürüyor... Birçok spor yorumcusu ve otoritenin yanı sıra taraftarlardan da çeşitli tepkiler geliyor. Sporx’in haberine göre bunlardan en ilginci ise 7 yaşındaki PSV taraftarı olan Luuk’a ait. Annesi Yvonne Oversteeg Janssen aracılığıyla Cocu’ya verilmek üzere bir mektubu PSV kulübüne gönderen minik Luuk satırlarında, “Sevgili Cocu. PSV teknik direktörü olarak kalabilir misin? Lütfen, lütfen” diye yazdı. Luut mektubunda PSV bayrağıyla birlikte takımın yıldız futbolcusu Hirving Lozano da yer aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ