Larry David'in Curb Your Enthusiasm dizisi en son aynı isimli karakterin New York'tan kovulup Paris'e yerleşmesiyle bitmişti. Seinfeld yaratıcısının HBO için çektiği ve kült takipçisi olan dizi için muhteşem bir finaldi aslında. David'in tıpkı dizideki canlandırdığı David gibi sağı soğu belli olmadığı için de bunun bir final olup olmadığından kimse emin değildi. Nitekim üzerinden epey zaman geçti ve Larry David yeniden ekrana dönüyor.

Aslında HBO bu sene Larry David'in bir şekilde döneceğini müjdelemişti ama tam tarih vermemişlerdi. Dün sonunda 1 Ekim olarak açıklandı bu tarih. Curb dönüyor dönmesine ama ne olacağına dair hiçbir ipucu yok tanıtımda. Paris'te mi başlayacak, Los Angeles'a geri mi dönecek, aradaki zaman boşluğu nasıl açıklanacak... Bir dolu soru var. Ted Danson'dan menajer Jeff'e eski karakterlerin olacağını tahmin etmek ise güç değil. 

Geçen sene bütün Curb bölümlerini baştan sırayla izlemiştim, arada kaçırdıklarım da olmuş meğerse. Böyle hatırlatmalar iyi olur. Ekim ayına kadar izlenecek çok bölüm var, daha önce Curb'ü izlediyseniz ya da hiç başlamadıysanız fırsat işte. Benim için biraz daha zor geçecek tabii. Belleğimde eski bölümler çok yeni, yenileri içinse sabırsızlanıyorum. 

Bu arada bilmeyene hatırlatma: Curb'de senaryonun ana hatları belli ama oyuncuların ağzından çıkan cümleler daha çok doğaçlama. Bu yüzden daha ilginç.

YORUM YAP 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ
300