Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 8 yaşındaki Egehan Şile'de batan gemide ölen babasının tabutunun başından ayrılmadı!

        İstanbul Şile'de batan yük gemisinde hayatını kaybeden Nedim Alicem'in cenazesi yakınları tarafından Eskişehir'e getirildi. 2 ay önce gemide aşçı olarak işe başladığı belirtilen Nedim Alicem için bugün Eskişehir'in Batıkent Mahallesi'ndeki Yunus Emre Camii'nde öğlen tören düzenlendi. Cenaze törenine Nedim Alicem'in babası Nevzat Alicem, annesi Müzeyyen Alicem, kardeşleri Murat ve Metin Alicem, oğlu Egehan Alicem, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

        "ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI VERMESİN"

        DHA'nın haberine göre,Nedim Alicem'in babası Nevzat Alicem, oğlunun Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu mezunu olduğunu, uzun süre gemilerde çalıştığını, 2 ay kadar önce de batan gemide aşçı olarak işe başladığını söyledi. Oğlunun eşinden ayrı olduğunu da ifade eden gözü yaşlı baba Alicem, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Acımız büyük. Hiç değilse cenazesi bulundu, sahipsiz kalmadı. Bir mezarı olacak" dedi.

        8 YAŞINDAKİ EGEHAN BABASININ TABUTU BAŞINDAN AYRILMADI

        Nedim Alicem'in oğlu Egehan da cami bahçesindeki üzerine Türk bayrağı konulan babasının tabutunun yanından ayrılmadı. Eliyle tabutu tutan Egehan daha sonra cemaatle saf tuttu.

        Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Nedim Alcem, götürüldüğü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ