Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Flaş gelişme! Anne kızını bulamayınca intihar etti!

        Kocaeli Gölcük’te sağlık sorunlarıyla boğuşan anne-kızın mücadelesi, acı bitti. Her şey 42 yaşındaki Esra Ercömert’e 2 yıl önce rahim kanseri teşhisi konulmasıyla başladı. Eşinden boşanan genç kadın, birlikte yaşadığı 17 yaşındaki kızı Ecem Balcı’nın desteğiyle yaşama tutundu, hastalığı alt etti. Ancak kısa süre sonra aileye ikinci kötü haber geldi. Bu defa Ecem meme kanserine yakalanmıştı. Geçen yıl konulan teşhisin ardından kemoterapi gören Ecem, ameliyat edildi. Başarılı geçen operasyon sonrası iki hafta önce taburcu edilen genç kız, 6 Ocak’ta Gölcük Kalıcı Konutları’ndaki evlerinden çıktı ve bir daha dönmedi. Anne Esra Ercömert, kızının kaybolması üzerine polise başvurdu. Bir yandan annesi ve yakınları, bir yandan da polisin aradığı Ecem’in izi bulunamadı.

        PSİKOLOJİSİ BOZULDU

        Ecem’in yakınları önceki gün de anne Esra Ercömert’in intiharıyla sarsıldı. Kandıra’da denize atlayarak hayatına son veren Esra Ercömert’in önce kıyıda bıraktığı sırt çantasına ulaşıldı. Denizde yapılan aramada da cansız bedeni bulundu. Ercömert’in, kızı Ecem’in kanser olduğu haberini aldıktan sonra psikolojik tedavi görmeye başladığı öğrenildi.

        Beşiktaş taraftarı olan Ecem’den halen haber yok

        İNTİHAR NOTU

        Gazete Habertürk'ten Caner Aktan'ın haberine göre Esra Ercömert’in çantasında kendi el yazısıyla yazdığı tahmin edilen intihar notu bulundu. Notta, “Kayalıklardan atlıyorum. Herkes hakkını helal etsin” ifadeleri yer aldı. Kayıp genç kızın amcası Hakan Balcı yaşadıkları şoku şöyle anlattı: “Ecem çok hayat dolu biriydi. Neden böyle kayboldu anlam veremedik. Annesinin intihar edeceği de hiç aklımızın ucundan geçmezdi.”

        Anne Esra, kanseri Ecem’in desteğiyle yenmişti

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ