Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aamir Khan'dan reklamcılara tüyolar

        Dünyaca ünlü filmleri ‘Dangal’, ‘Peekay’dan sonra yeni ve son filmi ‘Secret Superstar’ filminin tanıtım kampanyası çerçevesinde ülkemize gelen Aamir Khan, Unic İstanbul’da düzenlenen Kristal Elma 2017 Fesivali’nin ilgi odağı oldu. HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, genç hayranlarının otoparka kadar takip ettiği oyuncu, salona girmekte zorlandı. Moderatör eşli- ğinde kendisini dinlemeye gelen hayranlarına ve reklam dünyasına açıklamalar yapan Khan, Hindistan’da yayınlanan kendi TV programı ‘The Kapil Sharma Show’da insanların bakış açısını ve anlayışlarını değiştirmeye çalıştığını söyledi.

        REKLAM

        Kendi TV programında insanların kalplerine inip anlayışlarını iyilik yönüne itmeye çalıştığını belirten Khan tecrübelerini şöyle anlattı: “Aslında hayat ve ülkemde yaşayan insanların sorunları çok farklıymış, zamanla onu gördüm. Programını yaptıktan sonra her kesimden insanla tanıştım ve sorunlarını gördüm. Yaptığım filmlerde de bunlara değinmeye ve insanları iyiliğe itmeye odaklandım. Bütün bu güzel filmler bundan dolayı ortaya çıkıyor.”

        Hiç sipariş film vermediğini belirten oyuncu, “Bana şöyle bir karakter çizin, oynayayım demedim. Hep senaryoları okurum, gelen senaryolardan beğendiğim karakterin içine girerek oymuş gibi oynarım” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ