Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Abdülkadir Ömür piyasa değerini 4 ayda katladı! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür fırtınası esmeye devam ediyor...

        Bordo mavililerin altyapısında yetişen 18 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür, özellikle 2017-18 sezonunda düzenli olarak takımda forma şansı bulmaya başladı. Oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu5 maçta 2 asistlik performansla da skora katkı sağladı. Yükselen performansıyla birçok Avrupa kulübünün de transfer gündeminde yer alan Abdülkadir Ömür, dünyaca ünlü futbol veri sitesi transfermarkt´a göre piyasa değerini de 4 ayda 500 bin Euro artırdı. Son olarak 9 Haziran 2017´de piyasa değeri 200 bin Euro olarak gösterilen genç oyuncunun 6 Ekim 2017´de yapılan son güncellemeyle yeni değeri 700 bin Euro olarak gösterildi.

        3 OYUNCU DEĞER KAYBETTİ

        Bu arada Trabzonspor´un 2017-18 sezonu 1´inci transfer ve tescil döneminde kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Juraj Kucka ve Jose Sosa ise değer kaybetti. 19 Haziran 2017´de değeri 5 milyon 20 bin Euro olarak gösterilen Burak´ın 6 Ekim´de yayınlanan son verilere göre piyasa değeri 3 milyon 500 bin Euro´ya, 8 Haziran 2017´de değeri 9 milyon Euro olarak gösterilen Kucka´nın değeri 7 milyon Euro´ya, yine 8 Haziran 2017´de değeri 5 milyon Euro olan Sosa´nın ise son güncellemeyle piyasa değeri 4 milyon Euro´ya geriledi.

        ESTEBAN KULÜBEYE

        Öte yandan Trabzonspor´un ligin 6´ncı haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı maça ilk 11´de başlayan ancakdevre arasında kendini iyi hissetmeyerek oyundan çıkan ve ardından da birkaç gün antrenmanlara katılmayan Esteban Alvarado´nun, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasıyla kadrodaki yerini alması bekleniyor. Lig´de son oynanan Beşiktaş maçının kadrosunda yer almayan ancak milli arada da Katar´da Al Sadd takımıyla oynanan özel maçın ikinci yarısında forma giyerek yeniden takıma dönen Kosta Rikalı kalecinin, tekrar ilk 11´de görev yapmak istediği ve bunun için de çalışmalarda istekli olduğu belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ