Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yılmaz ailesi acı haberi böyle almış! İşte Yavuz Yılmaz ile ilgili son gelişmeler

        Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, dün evinde ölü bulunmuştu.Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre Yavuz Yılmaz'ın Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

        Acı haberi aldıktan sonra dün akşam saatlerinde oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin bulunduğu hastaneyegiden Mesut Yılmaz'ın bugün de öğleden sonra oğlunun cenazesinin bulunduğu hastaneye gideceği belirtildi.

        PAZARTESİ GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

        Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesi, 18 Aralık Pazartesi günü öğle vakti Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca'da toprağa verilecek.

        DÜN AKŞAM SAATLERİNDE HASTANEYE GİTTİLER

        Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulunan oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın bulunduğu Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nden ayrıldı.

        Hastanede yaklaşık 45 dakika kalan Yılmaz, dün saat 21.00 sıralarında hastaneden çıktı.

        AA'nın haberine göre Yılmaz'a çıkışta, aralarında kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim, Sadri Şener ve Ahmet Nazif Zorlu'nun da bulunduğu aile yakınları eşlik etti.

        Bu arada Berna Yılmaz'ın hastanede kaldığı öğrenildi.

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELEFONLA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ı telefonla arayarak oğlu Yavuz Yılmaz'ın vefatına ilişkin taziyelerini iletti.

        HAVALİMANINDAN HASTANEYEHAREKET EDİLDİ

        Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın (38) cenazesi, Florence Nightingale hastanesinin morguna getirildi.

        AA'nın haberine göre dün saat 20.00 sıralarında eşi Berna yılmaz ile birlikte ABD'nin Los Angeles kentinden İstanbul'a gelen Mesut Yılmaz havalimanından hastaneye hareket etti.

        Oğlu Yavuz Yılmaz'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan götürüldüğü hastaneye giden Yılmaz ailesi, yakınlarıyla birlikte hastaneye giriş yaptı.

        MESUT VE BERNA YILMAZ'A YAVUZ YILMAZ'IN ÖLÜM HABERİ VERİLDİ

        Habertürk Haber Merkezi'nin haberine göre Yılmaz çiftine oğulları Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi verildi.Turgut Yılmaz ve Abdurrahim Albayrak, Yılmaz çiftini havalimanında karşılayanlar arasındaydı.

        MESUT VE BERNA YILMAZ'IN BULUNDUĞU LOS ANGELES UÇAĞI İSTANBUL'A İNİŞ YAPTI

        Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre,Mesut ve Berna Yılmaz'ın bulunduğu Los Angeles uçağı İstanbul'a iniş yaptı.

        AA'nın haberine göre, Albayrak, bu sabah vefat eden Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin getirildiği Adli Tıp Kurumu'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz'ın vefatı sebebiyle üzüntü ve acılarının büyük olduğunu ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

        "Ne Mesut Bey'in ne de Berna Hanım'ın olaydan haberi yok. Çünkü Amerika'ya bir tedavi için gitmişlerdi ve normal gelişleri bu akşamdı. Sabah bu olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok. Biz de birazdan çıkıp uçaktan beyefendiyi alacağız. Uçakta internet de kapatıldı, kimse bilgi vermesin diye onlara. 19.00-19.30 gibi uçak inecek. Nasıl söyleyeceğiz, nasıl yapacağız Allah bilir. Ne söylenir bilemiyorum, acımız çok büyük. Cenazenin günü, camisi de belli değil şu anda. Bu konuda Mesut Bey ve aile bir şey söylemedikten sonra bir şey söylememiz yersiz olur."

        "NASIL OLDUĞUNU BİLMİYORUZ"

        Albayrak, gazetecilerin "Gelen bilgiler intihar olduğu yönünde. Siz kendisini tanıyordunuz, bir sorunu var mıydı?" sorusuna "Anlık bir şey, nasıl olduğunu bilemiyoruz. Bir Allah şahit başka kimse yok. Böyle bir ölümü Allah kimsenin başına vermesin. Sabah sayın savcı geldi. Savcı ile Beykoz Devlet Hastanesi'ne gittik, oradan Adli Tıp'a geldik. Buradan da cenazenin yıkanması için Zincirlikuyu'ya gideceğiz." şeklinde cevap verdi.

        Albayrak'ın açıklamasının ardından Yılmaz'ın naaşı cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Zincirlikuyu Mezarlığına götürüldü.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ