Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Adana'da 18 kez estetik ameliyat olan Güllü Sel kaburgalarını aldıracak!
        1

        Adana'da bugüne dek 18 estetik ameliyatı yaptıran Güllü Sel (33), şimdi de belinin inceltilmesi için bıçak altına yatacak.

        2

        DHA'nın haberine göre; yaptırdığı estetik ameliyatlarıyla gündeme gelen iş insanı Güllü Sel, güzel görünmek için ameliyatlar geçirdiğini söyledi.

        3

        Kendisini daha güzel hissetmek istediğini belirten Sel, yaptırdığı popo, göğüs ve bacak gibi estetik operasyonlarının başarılı olduğunu anlattı.

        4

        İnce bele sahip olmak için ameliyat olacağını kaydeden Sel, "Çanakkale'de Prof. Dr. Emrah Arslan, kaburga kemiği ameliyatı yapacak.

        5

        Bu, dünyada yaygınlaşan bir uygulama. Ben de bu sayede daha ince ve güzel bir bele sahip olacağım" diye konuştu.

        6

        Daha ince bir bel için bıçak altına yatarak kaburgalarını aldıran isimler arasında Brezilyalı Rodrigo Alves ve çizgi film kahramanı Jessica Rabbit'e benzemek isteyen İsveçli Pixee Fox yer alıyor.

        10
        11

        RODRİGO ALVES KABURGALARINI ALDIRDI

        İdealindeki gibi görünmek için defalarca bıçak altına yatan Brezilyalı Rodrigo Alves, estetik operasyon yaptırmaya devam ediyor.

        12

        Yaptırdığı operasyonlar ve açıklamalarıyla dikkat çeken Alves, bu kez da dört kaburgasını aldırdı.

        13

        Kaburgalarını aldıran ilk erkek olan Alves'in 84 santimetre olan bel ölçüsü operasyon sayesinde 60 santimetre oldu.

        14

        34 yaşındaki Alves, şu an sadece çorbayla beslenebildiğini ve sürekli korse takmak zorunda olduğunu söyleyen Alves, "Doktorun tavsiyesi, vücudun şekli ve iyileşmesi için mümkün olduğunca korse giymek, o yüzden giymek zorundayım ama bu durumu çok iyi yönetemiyorum" açıklamasında bulundu.

        15

        Kaburgalarını aldıran Rodrigo Alves, akıllara çizgi film kahramanı Jessica Rabbit'e benzemek için altı kaburgasını aldıran İsveç asıllı Pixee Fox'u getirdi.