Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da uygulama yapan yunus ekiplerini görünce otomobilini durdurup kaçan uyuşturucu taciri polisin kovalaması sonrası yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekipler Amirliğinde görevli yunus timleri D400 karayolunda uygulama başlattı. Bir süre sonra akaryakıt istasyonuna girip yola çıkan şüpheli, uygulama yapıldığını fark ederek otomobille geri geri gelip daha sonra da araçtan inip yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ise şahsı kovalarken silahını da çekip havaya ateş etti. Ancak şahıs durmayıp kaçmaya devam etti. Bu arada, diğer polisler de araçla gelince şahıs refüjde etkisiz hale getirildi. Şüphelinin kaçarken refüje attığı 3 poşetten esrar çıktı.

        Adının H.Ö. olduğu öğrenilen zanlı, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler