Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç MemurSen Adana tarafından düzenlenen “Bir Bilenle Bilge Nesil” kitap okuma projesi kapsamında okullarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

        Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende konuşan Genç MemurSen İl Başkanı Erhan Karakılçık, "Ülkemizin geleceğinin emanet edildiği gençlerimizi kitapla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

        MemurSen ve Eğitim BirSen İl Başkanı Mehmet Sezer'de kitap okuma halkalarının çoğaltılacağını ve hedeflerinin en az bin öğrenciye ulaşmak olduğunu belirtti.

        İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise projenin devam ettirilip daha geniş kitlelere ulaşılması gerektiğini vurgulayarak, bu tür etkinlikler için her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

        Konuşmaların ardından okullarında en çok kitap okuyan öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, MemurSen ve EğitimBirSen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, Genç MemurSen İl Başkanı Erhan Karakılçık ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

        Projenin yürütüldüğü okullardaki okul müdürleri ve öğretmenlere plaket ve teşekkür belgesi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler