Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da polis bir eve yaptığı baskında zanlıları sobada uyuşturucu yakarken suç üstü yakaladı.

        Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde Y.Ö'nün (35) evinde uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarını aldı. Polis ihbar üzerine adrese baskın yaptı. Polisin geldiğini gören zanlılar kapıyı bir süre açmadı. Daha sonra kapı açılınca yaklaşık 36 derece hava sıcaklığının olduğu Adana'da polis sobanın yandığını fark etti. Polis sobayı açtığında zanlıların genetiği değiştirilmiş esrar olan skunk ile esrarı polis gelince sobaya atıp yaktıklarını belirledi. Polis soba içindeki ateşi söndürüp uyuşturucuları çıkardı. Polis yaptığı çalışmada yakılmak istenen 320 gram esrar, 38 gram skunk, 3 uyuşturucu hap ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

        Polis olaydan sonra ev sahibi Y.Ö. ile birlikte Z.R.(53), S.B. (32), E.T. (17) ve S.B.'yi (33) gözaltına aldı. Zanlılar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Y.Ö. tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler