Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ayı ile ucuz et almak isteyen vatandaşlar, piyasa fiyatından 1015 lira daha ucuz olduğu için Et ve Süt Kurumunun satış mağazaları önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Ucuz et alabilmek için ortalama yarım saat sıra bekleyen vatandaşlar, devletin bu hizmetinden memnun olduğunu söyledi.

        Ramazan ayının gelmesiyle birçok gıda ürününe olduğu gibi et fiyatlarına da Ramazan tarifesi uygulanıyor. Kasaplardaki et fiyatlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar Et ve Süt Kurumu şubelerine akın ediyor. Evlerine et alabilmek için erkenden sıraya giren vatandaşlar devletin bu uygulamasından oldukça memnun olduğunu söyledi.

        Et fiyatının dışarıya göre ucuz olduğunu belirten Mehmet Kaya, "Saat 08.30 da geldim. Kuyruğa girdim, yarım saat bekledim. Et fiyatı dışarıya göre iyi tabi. Benim aldığım et dışarıda 6570 lira, burada 53 lira. Neresi ucuzsa oradan alacağız" dedi.

        Ramazan ayında misafirler ve davetlerden dolayı evde 1015 kilo et tüketildiğini belirten Saffet Yıldız ise "Et fiyatlarından memnunum, çok güzel. 31 lira kuş başı, 28 lira civarı kıyma. Yani fiyatlar çok güzel. Devlet bu millete çok güzel şeyler yapıyor" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler