Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda evinde terörist başı Abdullah Öcalan'ı öven dergiler çıkan iki zanlı tutuklandı, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sosyal medya üzerinden örgütün propagandasını yaptığını belirledi. Polis, şafak vakti yaptığı operasyonda Mehmet Emin O, Ömer B, Vakkas B, Islam N, Burhan E, Mehmet Mustafa D, Metin B. ve Barış S.'yi yakaladı.

        Ömer B. ve İslam N.'nin evinde terörist başı Öcalan'ı öven dergiler ile ayrıca 2 pompalı tüfek ve 1 tabanca ele geçirildi. Emniyette getirilerek sorguya alınan zanlılar suçlamaları kabul etmedi.

        İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ömer B. ve İslam N. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken diğer 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler