Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 21 Haziran 2018 tarihinde Perşembe günü Adana’da düzenlenecek olan açık hava mitinginde hemşehrilerine hitap edecek.

        MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da yapılacak olan mitingin hazırlıklarının devam ettiğini bildirdi. Avcı “Yüce milletimizin; devletimizin bekası için vazgeçilmez kabul ettiği, tüm kararlarında ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini benimseyen Milliyetçi Hareket Partisi’ni ‘Son kale’ olarak görmektedir. Bizler de, bu ilgiye ve yoğun sevgiye mazhar olmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu manada, 21 Haziran 2018’de Perşembe günü İstasyon Meydanında (Uğur Mumcu Meydanı) gerçekleştireceğimiz miting, sadece bizim değil, tüm hemşehrilerimizin, Çukurova coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızın ortak değeri, ortak mutluluğu olacaktır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler