Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Kozan ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

        Özden Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan Kozan Belediye Belediye Başkanı Musa Öztürk, bayramların dargınlıkların son bulduğu günler olduğunu ifade etti.

        Kaymakam Şafak Gürçam ise konuşmasında, "Bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları, şehit ve gazileri ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, bayram sevinçlerini paylaşmalıyız dedi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kozanlı hemşerilerimin, Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim” dedi.

        Program daha sonra ilçe jandarma komutanlığı, devlet hastanesi ve ilçe emniyet müdürlüğü ziyaretleri ile devam etti. Devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Kaymakam Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Musa Öztürk hastalara acil şifa dileyerek bayramlarını kutladı. Protokol üyeleri ilçe merkezindeki programın ardından Gazi Erdal Tanrıkulu'nu, Şehit Mustafa Akar'ın ailesini ve Şehit Ömer Durmaz'ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler