Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adını Sen Koy 182. bölüm özeti! Adını Sen Koy oyuncuları

        Adını Sen Koy, 182. bölümde Ömer ve Zehra'nın zorlu aşkları sürüyor. Adını Sen Koy 182. bölümde neler olmuştu? İşte Adını Sen Koy 182. bölümözeti...

        ADINI SEN KOY 182. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Adını Sen Koy dizisi 182. bölümüyle dün akşam ekranlardaydı. Adını Sen Koy 182. bölümde Zehra' yı sıkıntılı günler bekliyordu. Salim'in evine gelen komşusu Zehra'nın haberi olmadan Zehra' ya talip olur. Mahalleye yeni birisi taşınmıştı. Genç kızın mahalleye havalı girişi gelecek günlerin hareketli geçeceğini belirtiyordu. Sabah, Mehtap'ın emlak dükkanına yerleşmeye çalıştığını görünce hayatının değişeceğinin farkında değildir. Amerika' dan gelen haber ile konak yine hareketlenir.

        ADINI SEN KOY OYUNCULARI

        Erkan Meriç (Ömer)

        Hayatı rakamlardan, anlaşmalardan, başarı ve zaferlerden oluşur. Sadece tek kişiye kıymet verir: Kız kardeşi Ayşe ve onun mutluluğu.Altı aylık ömrü kalan Ayşe için hiç beklemediği bir anda mecburi bir oyun içinde bulur kendini.

        Hazal Subaşı (Zehra)

        Ezgi Baran (Alev)

        Çocukluğundan beri konağa sahip olmak, konaktaki ailenin bir parçası olmak onun hayatının en önemli amacıdır. Bunun için kendini Ömer'in müstakbel eşi sayıyorken Zehra'nın kendi dünyalarına girmesine tahammül edemez ve ondan kurtulmak için her yolu mübah görür.

        Yaprak Durmaz (Ayşe)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ