Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ‘Türkiye Huzur ve Güven’ uygulamasında Adıyaman’da çok sayıda şahıs, işyeri ve araç üzerinde uygulama yapıldı.

        Tüm Türkiye genelinde yapılan uygulamaya Adıyaman İl Jandarma Komutanlığının 43 ekibi, 274 personeli, 3 özel eğitimli köpeği ile 30 noktada icra edildi.

        Jandarma ekipleri tarafından 2 bin 273 şahıs sorgulanarak, 1 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, 6 şahsa adli işlem, 5 şahsa bakayayoklama kaçağı olmalarından dolayı işlem yapıldı.

        Ekipler 509 aracı kontrol ederken eksik evrakı olan araçlara bin 268 TL cezai işlem uyguladı. Jandarma 140 işyeri kontrol ederek 1 işyeri hakkında işlem yapıldı.

        Ekipler uygulamada araç, iş yeri ve şahısların üzerinden ruhsatsız 2 tabanca, 2 adet av tüfeği, 20 gr esrar ele geçirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler