Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde TOKİ tarafından konutlara yuva yapan ve yumurtlama dönemine giren kırlangıçlar nedeniyle inşaat çalışmaları durduruldu.

        Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde devam eden 252 daireli TOKİ konutlarının B bloğunun çatı saçaklarına kırlangıçlar yuva yaptı. Yuva yapan onlarca kırlangıç yumurtlama döneminde olduğu için TOKİ yetkilileri yuvaların bulunduğu B bloğun dış cephesindeki çalışmaları durdurma kararı aldı. Yuvaların bozulmaması ve yumurtaların zarar görmemesi için dış cephe çalışmaları durduruldu.

        Konutların diğer bloklarında çalışmaların sürdüğünü belirten İnşaat Mühendisi Ramazan Taşpınar, yumurtlamak üzere olan kırlangıç yuvaları nedeniyle çalışmaların durduğunu ve yumurtlama sezonu sonuna kadar B bloktaki dış cephe çalışmalarının yapılmayacağını dile getirdi.

        Vatandaşlarda çalışmaların kırlangıçlardan dolayı durmuş olmasının anlamlı olduğunu dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler