Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN'da, 27'nci dönem milletvekili genel seçiminin kesin olmayan sonuçlarına göre, AK Parti 4, CHP ise 1 vekil çıkardı. 

        399 bin 281 seçmenin kayıtlı olduğu Adıyaman'da, cumhurbaşkanı ve 27'nci dönem milletvekili genel seçimi için 14'ü seyyar, 5'i cezaevlerinde toplam 1459 sandık kuruldu. Resmi olmayan sonuçlara göre, Adıyaman'da AK Parti'den TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak ve Yakup Taş; CHP'den ise Abdurrahman Tutdere milletvekili seçildi. Adıyaman'da 1 Kasım 2015 genel seçiminde AK Parti 4, HDP ise 1 milletvekili çıkarmıştı.

        Kentte cumhurbaşkanı seçiminde ise kesin olmayan sonuçlara göre, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 67, Muharrem İnce yüzde 20, Selahattin Demirtaş yüzde 7, Meral Akşener ise yüzde 3 oranında oy aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler