Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren bütün sağlık tesisleri dijital hastane unvanı teşekkürüne layık görüldü

        Hastanelerin dijital seviyelerinin arttırılması ve HIMSS EMRAM Seviye 6 ve Seviye 7 hedeflerine ulaşılması amacıyla Dijital Hastane Değerlendirme Çalıştaylarının ikincisi Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde 22 Haziran 2018 tarihinde Gaziantep’te gerçekleştirildi.

        Bu toplantıya Gaziantep hastanelerinin yanı sıra Adıyaman, Hatay, Adana, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mersin, Osmaniye, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ illerindeki hastanelerden yöneticiler katılım gösterdi.

        Toplantıda Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Burhan Dost ve Hatay İl Sağlık Müdürlüğü adına Mehmet Döner tarafından ‘HIMSS Seviye 6 Süreçleri’ sunumu gerçekleştirildi.

        2017 yılında bünyesinde bulunan bütün hastanelere Dijital hastane unvanı kazandırarak büyük bir başarıya imza atan Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü, Türkiyede A,B,C,D grubu hastaneleri ile HIMSS sertifikası alan 2. il ve hali hazırdaki 8 ilden biri olmayı başardı. Medipol Üniversitesi yetkilileri bu başarı sebebiyle Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne özel teşekkür etti.

        Tüm verilerin dijital ortamda işlenmesini ve görülmesini sağlayan sistem sayesinde hasta ve çalışan güvenliği yanı sıra hasta bakım kalitesinde artışlar sağlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler