Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler, İsrail’in Filistinlilere yaptığı saldırılara yurt binalarında ‘Kudüs’ yazısı yazdırarak tepki gösterdi.

        Ağrı Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne bağlı (KYK) Ahmedi Hani, İshakpaşa erkek yurtları ve Ümmü Eyyüp Kız yurtlarında kalan üniversite öğrencileri İsrail ordusu tarafından Filistin ve Kudüs’te yapılan saldırılara dikkat çekmek için yurt odalarının ışıklarını açıp kapatarak binalarda ‘Kudüs’ yazısı yazdırdı. İsrail’in saldırılarını protesto eden öğrenciler ‘Kudüs kırmızı çizgimizdir’ pankartı ile tepkilerini dile getirdi.

        İsrail’in Filisitinlilere karşı zulüm yaptığını söyleyen öğrenciler, Kudüs’ün İsrail tarafından işgal edildiğini ve ABD Büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınmasının tansiyonu yükselttiğine dikkat çekti. Yurt binalarına ışıklarla ‘Kudüs’ yazısı yazdırdıklarını anlatan öğrenciler, Müslüman aleminin Filistinlilere destek olması gerektiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler