Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ahmet Nur Çebi: "Fenerbahçe ve Galatasaray'dan yukarıdayız!" - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programına aralarında Gazete Habertürk Spor Yayın Koordinatörü Meriç Müldür'ün de aralarında bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

        3

        "Beşiktaş'ın Bayern Münih'ten çekindiği kadar Bayern Münih de Beşiktaş'tan çekiniyordur."

        4

        "Giden oyuncular olursa yerine başkaları gelir. Takımdan ayrılan olmadığı sürece, transfer yapmayız. Arkadaşlar planlamayı o şekilde yapmıştır.

        5

        Kadromuzda eksik yok, yeterli olmayan bir kadroyla yola çıkmayız zaten. Şunu net söyleyebilirim. Karşımıza çıkan takımlara göre kadro yapmıyoruz.

        6

        Bana göre yeterli kadro bunun planlamasını baştan yaptık. Sonuna kadar gidebilir şeklinde planladık."

        7

        "Biz 5-6 yıldan beri gelirleri arttırabilmek için çok çalıştık. Şu anda geldiğimiz noktada da daha fazla arttıramayacağımızı görüyoruz. Arttırmamız lazım.

        8

        Bunun şu an tek yolu dünyaya açılmak. Dünyada forma satmanız, anlaşmalar yapmanız ve dünya çapında sponsorlar bulmanız lazım.

        9

        Bizim şu an sponsorlarımız Türkiye'nin en iyisi, en fazla para verenler. Ama yetmiyor. dünyaya açılmak şart. Marka değerini yukarıya çekmemiz lazım. Aksi halde daha öteye gidemeyiz."

        10

        "Fikret Bey'in konuşmasında aslında şu var. Bugün Beşiktaş gerçekten yukarıda. Zamanında Fenerbahçe ve Galatasaray da çok başarılı oldular.

        11

        Onların o tarihteki başarıları ne kadar kıymetliyse bugün bizim başarılarımız da o kadar kıymetli.

        12

        Bugün Beşiktaş'ın olduğu nokta hakikaten daha yukarıda. Zamanında onlar Beşiktaş'tan daha yukarıdaydılar. Bugün biz en üst seviyedeyiz. Artık rütbe bizde.

        13

        Biz de onların iyi olduğu dönemde onlara ulaşmaya çalıştık. Biz onlara saygı duyuyoruz. Bugün Beşiktaş farklı bir yerde ama o gün de onlar buradaydılar.

        14

        Biz onların da o başarılarını kabul ediyoruz. Birbirimizi aşağıya çekmenin bir anlamı yok."

        15

        "Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum. Olan olmuş, bizim uğradığımız bir sürü haksızlık var. Beşiktaş'ın kollandığı iddia edilmesi bir şakadır herhalde.

        16

        Madem kollanıyoruz biz neden lider değiliz şu anda? Biz kollanmıyoruz, aksine zarar görüyoruz. Rakiplerle ilgili yorum yapmak istemiyorum ama biz kollanmıyoruz."

        17

        "Cenk'in gideceğinden emin değiliz. Cenk'in kalmasını istiyoruz, onunla devam etmek istiyoruz. 20 milyon Euro Cenk için çok az, hiçbir şey değil."

        18

        "Vida çok büyük bir futbolcu, büyük futbolcuların transferi de hemen olmaz. Vida'nın büyük futbolcu olmasından kaynaklanan bir durum söz konusu.

        19

        Islak imza atılana kadar geldiğini kabul edemeyiz. bir transfer ancak imza atılınca gerçekleşmiş olur."

        20

        "Talisca muhteşem bir futbolcu. Keşke yoluna burada devam edebilse, biz kalmasını çok istiyoruz. Bu sezon sonu alırsak 25 milyon Euro ödemek zorundayız.

        21

        Benfica, 25'e satarsa biz de 10 milyon Euro isteriz Benfica'dan. Talisca'nın burada kalmasını biz tercih ederiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ